Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bence metrobüse alınan/alınacak tüm araçlar metrobüse özel üretim olmalı. Conecto - Citaro - Karsan gibi şehir içi araçları metrobüse garajda yatması için bile sokulmamalı ne düşünüyorsunuz
Doğru.Altına imzamı atarım.Ek olarak da Karsanları şehir içi garajlara da sokmamak lazım.😂

Konu sahibi
Karışık konuşmalar için burayı kullanalım diğer konular karışmasın. Bu konuda 100 sayfa mesaj bile olsa burdan yazalım
Ayrıca bilmeyenler için. Diğer bir konudaki mesaja alıntı butonuna tıklayıp buraya mesaj yazma yerine gelirseniz alıntı mesaja tıklayabilirsiniz. Bu sayede Başka konudaki cevaba burdan cevap verebilirsiniz

Konu sahibi
Ne kadar degisiksiniz ya Mana kotu derseniz 2013 kentlere ayri bakarsiniz Akiayi bosa kotulersiniz gercekten degisok sehirsiniz otokar kalitesini de gosteriyim daha filo kodlari yazilmadan tabelasi duzeltilmeden yanmis Alin size OToKar Kalitesi
1753443274485.jpg

Ne kadar degisiksiniz ya Mana kotu derseniz 2013 kentlere ayri bakarsiniz Akiayi bosa kotulersiniz gercekten degisok sehirsiniz otokar kalitesini de gosteriyim daha filo kodlari yazilmadan tabelasi duzeltilmeden yanmis Alin size OToKar Kalitesi Ekli dosyayı görüntüle 74859
Şimdi,

bu 2021 model, İstanbul'a koysan daha farklı çalışır çünkü bizde muayeneden kalma falan yok en azından biz öyle görüyoruz

Sırf izmire gelip , seni bulup , İstanbul’a getirmeyi çok isterdim . Böylece seni bizim otokar marka araçların en arka koltuğuna bağlayıp , 24 saat boyunca gezdirebilirdim .
He eğer şikayetçi olursan bu durumdan aracın ön tarafınada asabiliriz seni , nasıl seviyorsan artık 😛 .
( Bu bir tehdit mesajıdır (!) )

KAĞITHANE GARAJI MERCEDES BENZ O345 İETT YEŞİL RENK ENGELLİ 1997 MODEL 36V YAYLA MAHALLESİ VEZNECİLER OTOBÜS ŞÖFÖR HATTI 1 OCAK 2026 PERŞEMBE GÜNÜ RİNG ARASINDA 06:45 KALKIŞ SAATİ DURAKLARI GÜZERGAHI TİMETABLE SAAT KAÇ VARIŞ SAATİ
Bu ne la ? D*rbe planı gibi tövbe estağfirullah

Konu sahibi
Daha güzel bir üslupla ve spam yapmadan fikirlerini belirtse güzel olacak da işte.

Maalesef o sisteme giremezsin. Belirli IP'lerden giriş yapılabiliyor oraya.
Ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum tam bot hesap. Realese Date ve Çıkış Tarihi adlı iki tane konu açıp Sadece 3 mesaj yazdı ve içeriği ÇIKIŞ Tarihi yazısıydı. Ayrıca HTML konusuna gidip de aynı şeyleri yazdı

Ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum tam bot hesap. Realese Date ve Çıkış Tarihi adlı iki tane konu açıp Sadece 3 mesaj yazdı ve içeriği ÇIKIŞ Tarihi yazısıydı. Ayrıca HTML konusuna gidip de aynı şeyleri yazdı
Bence özel bir durumu olan biri. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Eski forumdan beri hep böyle.

Geri
Üst Alt