Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bence metrobüse alınan/alınacak tüm araçlar metrobüse özel üretim olmalı. Conecto - Citaro - Karsan gibi şehir içi araçları metrobüse garajda yatması için bile sokulmamalı ne düşünüyorsunuz
Yatacak yerleride mi olmasın gariplerin

Konu sahibi
Yatacak yerleride mi olmasın gariplerin
İşin şaka kısmıydı orası ama cidden bu fikirde eminim bence :D Conectolar metrobüste cayır cayır yanıyor. Yazın yolculuk yapmak imkansız klimaları yok

Bence metrobüse alınan/alınacak tüm araçlar metrobüse özel üretim olmalı. Conecto - Citaro - Karsan gibi şehir içi araçları metrobüse garajda yatması için bile sokulmamalı ne düşünüyorsunuz
Doğru.Altına imzamı atarım.Ek olarak da Karsanları şehir içi garajlara da sokmamak lazım.😂

Konu sahibi
Karışık konuşmalar için burayı kullanalım diğer konular karışmasın. Bu konuda 100 sayfa mesaj bile olsa burdan yazalım
Ayrıca bilmeyenler için. Diğer bir konudaki mesaja alıntı butonuna tıklayıp buraya mesaj yazma yerine gelirseniz alıntı mesaja tıklayabilirsiniz. Bu sayede Başka konudaki cevaba burdan cevap verebilirsiniz

Konu sahibi
Metrobuse CRRC art lazim
Pahalı olmasından ziyade bence metrobüste parasının karşılığını alamazlar. Bir kaç seneye Phileaslarla aynı kaderi paylaşırlar. O araçlar Metrobüs yolunun çukurlarını kaldıramazlar. Ondan almaktansa 10 tane Otokar Akia bile alsalar daha makul olur

Tabela arızası çok da önemli mi, duraklarda anons yapan bir sistem olsa

Kapi açıldığında
"Yüz Kırk İki F, Boğazköy-Avcılar Metrobüs"
Diye bir sistem olabilir, zira bir ara bizde boldu
İett bunlara ihale açabilir mi?Almak için?

Ne kadar degisiksiniz ya Mana kotu derseniz 2013 kentlere ayri bakarsiniz Akiayi bosa kotulersiniz gercekten degisok sehirsiniz otokar kalitesini de gosteriyim daha filo kodlari yazilmadan tabelasi duzeltilmeden yanmis Alin size OToKar Kalitesi
1753443274485.jpg

Ne kadar degisiksiniz ya Mana kotu derseniz 2013 kentlere ayri bakarsiniz Akiayi bosa kotulersiniz gercekten degisok sehirsiniz otokar kalitesini de gosteriyim daha filo kodlari yazilmadan tabelasi duzeltilmeden yanmis Alin size OToKar Kalitesi Ekli dosyayı görüntüle 74859
Şimdi,

bu 2021 model, İstanbul'a koysan daha farklı çalışır çünkü bizde muayeneden kalma falan yok en azından biz öyle görüyoruz

Şimdi,

bu 2021 model, İstanbul'a koysan daha farklı çalışır çünkü bizde muayeneden kalma falan yok en azından biz öyle görüyoruz
Simdi bu kadar yeniyken Eshotun sucu mu daha otobualer yeni gelmis yanmis bide bu ozel uretim diye duydum ilk geldiginde yanmis akia ultra lf 25 mi bu

Sırf izmire gelip , seni bulup , İstanbul’a getirmeyi çok isterdim . Böylece seni bizim otokar marka araçların en arka koltuğuna bağlayıp , 24 saat boyunca gezdirebilirdim .
He eğer şikayetçi olursan bu durumdan aracın ön tarafınada asabiliriz seni , nasıl seviyorsan artık 😛 .
( Bu bir tehdit mesajıdır (!) )

KAĞITHANE GARAJI MERCEDES BENZ O345 İETT YEŞİL RENK ENGELLİ 1997 MODEL 36V YAYLA MAHALLESİ VEZNECİLER OTOBÜS ŞÖFÖR HATTI 1 OCAK 2026 PERŞEMBE GÜNÜ RİNG ARASINDA 06:45 KALKIŞ SAATİ DURAKLARI GÜZERGAHI TİMETABLE SAAT KAÇ VARIŞ SAATİ

KAĞITHANE GARAJI MERCEDES BENZ O345 İETT YEŞİL RENK ENGELLİ 1997 MODEL 36V YAYLA MAHALLESİ VEZNECİLER OTOBÜS ŞÖFÖR HATTI 1 OCAK 2026 PERŞEMBE GÜNÜ RİNG ARASINDA 06:45 KALKIŞ SAATİ DURAKLARI GÜZERGAHI TİMETABLE SAAT KAÇ VARIŞ SAATİ
Bu ne la ? D*rbe planı gibi tövbe estağfirullah

Geri
Üst Alt