C-1892 kodu silinmişti ama BMC Procity TR aracını alıp 97GE'de seferlere başladıKod tamamen silinmezse kullanılır. Yıllar sonra yeni aracıyla dönen kodlar olmuştu
C-1892 kodu silinmişti ama BMC Procity TR aracını alıp 97GE'de seferlere başladıKod tamamen silinmezse kullanılır. Yıllar sonra yeni aracıyla dönen kodlar olmuştu
Cidden şu temsaları ne zaman görsem hep kapakları açıkSıfırının bile yan kapakları selam veriyor![]()
Ama iett de örneği yok. Yani bir araç yerine başka bir araca yanmış aracın kodunu vermiyorlar ama öho da araç yandığı zaman yerine yeni araç alıp aynı kodla çalışabiliyor.Kod tamamen silinmezse kullanılır. Yıllar sonra yeni aracıyla dönen kodlar olmuştu
T1084 galiba bu. Bilgi için teşekkürler, üzücü olmuş.Gazi de yakılan temsa olabilir 2016 da çünkü kapı kodu böyle birşeydi galiba. Ayrıca basına çıkmıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 74739Ekli dosyayı görüntüle 74740
98KM’de çalışırken Tümsan’ın orda yanmıştı.K1622 ye ne oldu yanmışmıydı
Gazi de yakılan temsa olabilir 2016 da çünkü kapı kodu böyle birşeydi galiba. Ayrıca basına çıkmıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 74739Ekli dosyayı görüntüle 74740
Yanlış görmüyorsam plaka 92 gibi bir şeyle bitiyor. T1084'ün plakası 34 LD 0353'tüT1084 galiba bu. Bilgi için teşekkürler, üzücü olmuş.
Sanki plakası bu gibiYanlış görmüyorsam plaka 92 gibi bir şeyle bitiyor. T1084'ün plakası 34 LD 0353'tü
Merhabalar @emreunel159 Bey,Moderatör yetkim olsaydı diğer başlıklardaki alakasız konuşmaları buraya taşıyabilirdim
Gerilmeyin aksini iddia etmedimMerhabalar @emreunel159 Bey,
Size 2 kere moderatör olmak ister misiniz diye teklifte bulunduk reddettiniz.
İyi Forumlar dileriz.
Şuanda ben tüm konulara müdahale edebiliyorum Emre BeyGerilmeyin aksini iddia etmedimhala da olmak istemem mesajların ssleri ve kanıtları duruyor zaten. Tek konuluk yetkim olmasından ütopik olarak bahsetmiştim
O Asayiş öyle olacaktı.Şuanda ben tüm konulara müdahale edebiliyorum Emre Bey
3. Madde bağırttıValla en son chatgpt abiye gittim onunda fikirlerini aldım. Kayıp uçak T1084 nerede
Ekli dosyayı görüntüle 74744
Evet M2531 gazi de yakıldı.98KM’de çalışırken Tümsan’ın orda yanmıştı.
İlave olarak;
M-4727 79G hattında çalışırken Güvercintepe’de yakıldı.
M-2529 146M hattında çalışırken Bayrampaşa E-6’da yandı.
M-2557 78F çalışırken yandı ama toparlandı sonra geri döndü.
M-2531 nerde yanmıştı hatırlayamadım.Gazi Mah. olabilir.
K-1677 336 çalışırken yanmıştı.
Evet T1064
Hasdal’da otobüsler son durak mı yapıyorlarmış?Fotoğraf alıntıdır. T1084.
Ekli dosyayı görüntüle 74757
Yok genelde 3 harf+2 basamaklı sayı olarak gidiyorArkadaşlar bir konuyu merak ettim: İstanbul'daki taksi plakalarının bir standartı yok mu? Taksi beklerken geçen tüm taksilerde sadece il kodu olan 34 aynıydı?
Taksilerle hiç bilmem ilgimde yok ama sanki ortak olan tek kısımları 34 Txx XXXX kısmı. T'de taksiden geliyor olması lazım 34 M minibüs olması gibi. xx ile yazdığım yerler random değişkenlik gösterirArkadaşlar bir konuyu merak ettim: İstanbul'daki taksi plakalarının bir standartı yok mu? Taksi beklerken geçen tüm taksilerde sadece il kodu olan 34 aynıydı?
TeşekkürlerYok genelde 3 harf+2 basamaklı sayı olarak gidiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.