Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Gazi de yakılan temsa olabilir 2016 da çünkü kapı kodu böyle birşeydi galiba. Ayrıca basına çıkmıştı.

Screenshot_20250724_202746_Samsung Internet.png
images-2.jpeg

Konu sahibi
Metrolar arası aktarmaların berbat olması hakkında düşünceleriniz nelerdir?

m9-m3 ve m3-m7 arası iyi onun dışındakiler pek değil
Çok sık kullanmadığım için memnunum bence İstanbul'da metro/metrobüs/marmaray arası aktarmalar baya iyi gibi

Çok sık kullanmadığım için memnunum bence İstanbul'da metro/metrobüs/marmaray arası aktarmalar baya iyi gibi
Aktarma var bu bakımdan iyi fakat aktarma mesafeleri hem uzun hem de yeryüzünden.

Konu sahibi
Aktarma var bu bakımdan iyi fakat aktarma mesafeleri hem uzun hem de yeryüzünden.
He o konuda haklısın. Mecidiyeköy metrobüs çıkışından M2 ye gidene kadar 10 dk yürümüştüm. Ayrıca Sirkeci gibi Marmaray durakları da çıkana kadar 5-10 dk geçiyor yeryüzüne

Bugün araç çok sıcak diye araçtan inip başka hatta bindim
Ben de dün Yeşilvadi durağında araç beklerken 98H hattında CNG’li Temsa’ya bindim.(Kodunu unuttum)Binmez olaydım oturdum iki durak gittim ama her tarafım yandı.Hava yoktu araçta.Klimanın sadece sesi vardı.Sıcak üflüyordu sanki.İndikten sonra bir daha Temsa’ya binersem diye sitem ettim.😂😂

İkitelli garajının BMC Procity TR araçlarına kurban olurum ben.Bazen banyo yaptırıcak kadar su akıtsa da onların üzerine kliması iyi olan araç tanımam.👍😂

Konu sahibi
Ben de dün Yeşilvadi durağında araç beklerken 98H hattında CNG’li Temsa’ya bindim.(Kodunu unuttum)Binmez olaydım oturdum iki durak gittim ama her tarafım yandı.Hava yoktu araçta.Klimanın sadece sesi vardı.Sıcak üflüyordu sanki.İndikten sonra bir daha Temsa’ya binersem diye sitem ettim.😂😂
Dediğim bölgedeki araçlara binin Temsa size vantilatör gibi gelir bilen bilir 😁😂

Kod tamamen silinmezse kullanılır. Yıllar sonra yeni aracıyla dönen kodlar olmuştu
Ama iett de örneği yok. Yani bir araç yerine başka bir araca yanmış aracın kodunu vermiyorlar ama öho da araç yandığı zaman yerine yeni araç alıp aynı kodla çalışabiliyor.

Geri
Üst Alt