pek İETT’nin elinde olan bir şey değil maalesef. Yoksa bende isterdim araçları zırhlandırıp hatalı park yapanlarla çarpışan araba oynamakParklanmaya çözüm bulmak yerine hattı kısaltmak/kalkış durağını değiştirmek tam Türk işi çözüm olmuş
pek İETT’nin elinde olan bir şey değil maalesef. Yoksa bende isterdim araçları zırhlandırıp hatalı park yapanlarla çarpışan araba oynamakParklanmaya çözüm bulmak yerine hattı kısaltmak/kalkış durağını değiştirmek tam Türk işi çözüm olmuş
Hatalı park yapanlara ağır yaptırım uygulamak için zırha ihtiyacınız yok.pek İETT’nin elinde olan bir şey değil maalesef. Yoksa bende isterdim araçları zırhlandırıp hatalı park yapanlarla çarpışan araba oynamak
Cezayı İETT kesemiyor maalesef ama bence böyle bir yetki verilmeli. Hatta ceza kanununa “halkın hakkının işleyişini bozmak” gibi bir madde şeklinde konabilir.Hatalı park yapanlara ağır yaptırım uygulamak için zırha ihtiyacınız yok.
Ehliyetini geçici elinden al, yüksek meblağ para cezası kes bakalım tekrar aynı yere koyabiliyor mu? Site tasarlayanlarla uğraşmak daha cazip geliyor sanırım
parklanmayı yasaklarsan seçimde oy alamazsın malesef hocam...Parklanmaya çözüm bulmak yerine hattı kısaltmak/kalkış durağını değiştirmek tam Türk işi çözüm olmuş
İstanbul gibi trafiği bol yerlerde düşünülüyor. Bence İETT genel başkanı seçimlerinde biri böyle bir vaat ile gelmeli. Zabıtalarla konulan kanunun işleyişi garanti altına alınır.parklanmayı yasaklarsan seçimde oy alamazsın malesef hocam...
toplum araba sevdalısı... Kimse toplu tasımayı dusunmuyor
İspark'a %1000 zam yapılmasına bile çıldırıyor çoğu kesim.İstanbul gibi trafiği bol yerlerde düşünülüyor. Bence İETT genel başkanı seçimlerinde biri böyle bir vaat ile gelmeli. Zabıtalarla konulan kanunun işleyişi garanti altına alınır.
Her şey cezalar sonucunda olmamalı.İstanbul gibi trafiği bol yerlerde düşünülüyor. Bence İETT genel başkanı seçimlerinde biri böyle bir vaat ile gelmeli. Zabıtalarla konulan kanunun işleyişi garanti altına alınır.
çoğu şey gibi düşük eğitim seviyesi ve dolayısıyla gelişmemiş empati vs yetenekler sebebiyet veriyor.Her şey cezalar sonucunda olmamalı.
Bir insan durağa neden park eder bence bu araştırılmalı. Benim arabam olsa sağlığım yerindeyse şahsen durağa park etmezdim
istanbul gebze gibi yaya düşmanı bir yer olur o zaman. Bence lvbel c5’in “onlar arkadan havlarlar” sözünü dikkate alıp bu kesime kulak tıkanmalıdır. Oy verilir bence çünkü şu an ki İETT başkanı irfan demet aşşırı kötü yönetiyor. Alibeyköy Entegrasyon Projesi’ne alternarifler geliştireceğim desen bir sürü oy cepte.İspark'a %1000 zam yapılmasına bile çıldırıyor çoğu kesim.
Bir de üstüne parklanma yasağı gelirse oy moy vermezler...
Kaldırımdan biraz kısarak yol genişletilebilir bence veya ücretsiz otoparklar kurulabilir.
Avrupa yakasında olanlar bilir.Her şey cezalar sonucunda olmamalı.
Bir insan durağa neden park eder bence bu araştırılmalı. Benim arabam olsa sağlığım yerindeyse şahsen durağa park etmezdim
ehliyete ve çocuk doğurmaya IQ testi gelirse tüm sorunlar çözülebilirAvrupa yakasında olanlar bilir.
Küçükçekmece Atatürk Mahallesi önü otobüs durağında (Arena park) otobüs bazen taksiler, minibüsler ve sivil araçlar yüzünden durağa tam yanaşamıyor. Ne desem boş valla yazık. Ehliyet sistemine IQ testi gelmeli
Vaow... Eline sağlık. Gece gece bu aracı ve geçmiş anılarımı hatırlayacağımı hiç düşünmüyordum. Tuhaf hissettim şu an
@Routewatcher bu yazdığım mesajı unutmayıp fotoğrafı çekmen cidden sevindirdi.İETT olarak özellike B5196
Bu aracın bende hatırası/anısı var maalesef. Eskiden yaklaşık 1 kaç yıl önce deli gibi hoşlandığım bir hanımefendiyle üniversite çıkışında durakta beklerken ikimizde HS2 hattında Avcılar yönünde aynı bu araca binmiştik ve denk gelmiştim. O gün eve gidene kadar midemde kelebekler uçuşuyordu. Yaklaşık 6 ay öncesine kadar her gün bu aracın hangi hatta çalıştığını takip ettim, bölgeme geldiği günler işime yaramasa bile gidip binmiştim. Uzun lafın kısası ne o hanımefendi kaldı ne de bu araca olan merakım. Bir gün durakta beklerken denk gelirsem beni maziye götürecek bir araç. Bana güzel duygular yaşamama sebep olduğun için teşekkürler B5196
Ekli dosyayı görüntüle 71123
Bir süre web site şeklinde bile kaydını tutmuş olduğum araçtır kendisi
Ekli dosyayı görüntüle 76900
Görselin Kaynak: busphoto.eu
Bir git gel olduk ya yalan yokBeyler B5196'yı çekmeyin sakın . @Rick Grimes hocamızı anılarının ortasında kaybedebiliriz her an![]()
Brainrot içerik mi tüketmektesiniz albayım
Maalesef fazla maruz kalıyorum @SemihBrainrot içerik mi tüketmektesiniz albayım
Azaltmalısınız bence. Boş zamanlarınızda okumak üzere türkçe makale veyahut ingilizce kentsel planlama, toplu taşımayla alakalı sayfalar önerebilirim isterseniz.Maalesef fazla maruz kalıyorum
Sanırım hattan intikal edilmedi. Araç durağı bulamadı gibi. Sabah 7 sularında Halkalı Marmaraydan Kayaşehire gitmeye çalışırken gördüm. Hatta başta sistem hatası sanıp BN1 çalışmaya devam edecek sanmıştımListe için teşekkürler, küçük bir düzeltme: A-1824 B değil, E çalışıyor. Ayrıca A-1825 79B görevine 08.50'de başlamış, 7.20'de öncesinde farklı bir hattan intikal ediyor hangi hat olduğunu bilen var mı?
Sanırım hattan intikal edilmedi. Araç durağı bulamadı gibi. Sabah 7 sularında Halkalı Marmaraydan Kayaşehire gitmeye çalışırken gördüm. Hatta başta sistem hatası sanıp BN1 çalışmaya devam edecek sanmıştım
7:20 yapılmadı7.20'de sistemde İETT saati olarak gözüküyor. Zaten 7.20'yi çalışıp 8.50'ye yetişmesi mümkün değil
7:20 yapılmadı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.