İki öho idiÖHO'dur büyük ihtimal.
İki öho idiÖHO'dur büyük ihtimal.
Geriye Habaş kalıyor. Sektöre gelsin bakalım nasıl bir marka. Karsan/Temsa falanda var onlara karşı nötrümYani kötüler Güleryüz ve Isuzu(türk markası sayılmaz zaten) dışında ben öhöda calışşam BMC veya Güleryüz yönelirdim
B-12X veya B-13Xİki öho idi
Bence karsanlar iyi değil Körüklüleri özellikle cabuk hararet yapmaya meğillilerKarsan otobüs dışında fabrikasında farklı şey üretim yaptıkları için karışık ama en son yurtdışına ihracat yapıyorlardı
BMC, Cummins motor gürültüsünü bir çözemedi.Yenileri de bana gürültülü geliyor.Yeni Otokar bu kadar değil.Elle tutulur zaten BMC ile Otokar var. Ben Otokar'ı bir tık daha başarılı buluyorum
Bence o zaman Karsan otobüs konusunda yenin yeni gelişiyordu o dönem yeni bu işe girmişlerdi ama sonradan gelenler kaliteli gibiBence karsanlar iyi değil Körüklüleri özellikle
Hocam motor sesleri benim hoşuma gidiyor sanki araçların karakteristik özelliklerini gösteriyorBMC, Cummins motor gürültüsünü bir çözemedi.Yenileri de bana gürültülü geliyor.Yeni Otokar bu kadar değil.
Güleryüze Türk değil diyen olmadı kiGüleryüz mü Türk markası değilana fabrikası da Bursa da adamlar yerli otobüs yapıp satıyor ve en iyi yerli otobüs markası bana göre Güleryüzdür BMC otokardan'sa
.Yani kötüler Güleryüz ve Isuzu(türk markası sayılmaz zaten) dışında ben öhöda calışşam BMC veya Güleryüz yönelirdim
Güleryüz e Türk markası sayılmaz demişsin ona cevap yazdım
Demedim yaw Isuzuya dedim sen dikkatlice okumuyormusun acabaGüleryüz e Türk markası sayılmaz demişsin ona cevap yazdım
Isuzu,Japon markasıdır ama Türkiye’de üretilen Isuzular Türk malıdır.Anadolu grubu tarafından üretimi yapılır.Yani kötüler Güleryüz ve Isuzu(türk markası sayılmaz zaten) dışında ben öhöda calışşam BMC veya Güleryüz yönelirdim
Plaka -> 34 HO 1244
Doğru haklısınız.Orası öyle ama keşke bir tane yerli Mercedes'imiz olsa da bizde kendi markamızla övünsek. Mercedes-Benz övülmeyecek gibi değil Ambulansından makam aracına otobüs minibüs günlük otomobil her sektörde kendini ispatlamış marka
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.