A-1563'ün seferleri iptal gözüküyor ama araç seferde.
İşletim UAB tarafından yapılacak diye biliyorumSabiha Gökçen - Gebze metro projesi ilk etabı(tuzla Birlik OSB - Gebze) 2026 yatırım programına alınir mi sizce ulaştırma bakanlığinda bu hat?
Güzergah hakkında bilgisi olan var mı?
Bı de işletimi Kocaeli mi metro İstanbul mu yapicak o da tuhaf![]()
5 km'lik bi metro hattını bence inşaat bitince Kocaeli belediyesine devrederler.İşletim UAB tarafından yapılacak diye biliyorum
m11 banliyö değildir. sırf orman katletmek için yerin üstünden gidebilecekken yerin altından geçirilen bir ağır metrodur5 km'lik bi metro hattını bence inşaat bitince Kocaeli belediyesine devrederler.
Bakanlık sadece banliyö ve banliyor tarzı hatları(t6, M11) işletiyor.
Eski hali daha güzelmiş. Böyle çok betonSancaktepe ve Arnavutköy ilçelerinde kavşak/trafik düzenleme işleri yapılmış
%75 ihtimalle olabilir bakalım 2 sene sonra ancaAcaba B-1525, A-1638, A-1659 Akia alır mı?
Daha önceden B-1776 da Tezeller'di.
Trafik iyileştirilmiş hocam ne guzelliginden bahsediyosunm11 banliyö değildir. sırf orman katletmek için yerin üstünden gidebilecekken yerin altından geçirilen bir ağır metrodur
Eski hali daha güzelmiş. Böyle çok beton
Şerit arttırma bence son çare olarak yapılmalıdır. Sadece şerit arttırılarak trafik azalmaz artar.Trafik iyileştirilmiş hocam ne guzelliginden bahsediyosun
sana da bi sey begendiremiyor uab ve ibb li yöneticilerimiz
Önceki mesajına cevap veremediğim için özür dilerim. Biraz yoğundum bugün. Bakırköy'de işlerim vardı.
Önemli değil.73H tayım yarın yenibosna metroya geleceksen A-163Önceki mesajına cevap veremediğim için özür dilerim. Biraz yoğundum bugün. Bakırköy'de işlerim vardı.
31 hattında girecek sefere dönecek bu arac. bu hafta içindeA-1749, 2015 model AKİA ULTRA LF 12 ile değiştirmiştir
Ekli dosyayı görüntüle 95301
36Vye girmiyor da ondanBodruma kitledim . Yakıt bile vermemeyi düşünüyorum
Yinede ilerleme var bu arada , öyle her gün her gün arıza vermiyor bayadır .
Zor hatlarda çalışmıyor .36Vye girmiyor da ondan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.