Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

A ihalesinde en karışık Türev olan A-16xx kapı kodlu araçlar hakkında detaylı bir analiz ve liste çıkarıcam
Sonunda uzun uğraşlar sonucunda muhteşem bir tablo hazırladım ilkönce hangi harf neye tekabül geldiğini yazim

A-> Kapı Kodu
B-> Sistemdeki Plaka
C-> Güncel (Mevcut) Olması Gereken Plaka
D-> Model Yılı
E-> Model Türü
F-> Aracın Mevcut Plakası Olmasına Rağmen Sistemdeki Plakayı Kullanması
G-> Bağlı Olduğu Şirket

1000032416.jpg
1000032418.jpg

Bu ihalede cidden kapı kodu olmayan o kadar çok araç var ki 20 kere listeyi kontrol ettim yanlışlıkla atladığım var mı diye 😁

Bu kadar emek verdim bi like alırım 🥹

Konu sahibi
Konu sahibi
A-1749 kesin olarak bahçelievler bölgesinde çalışacak

Kod daha sisteme işlenmeden ilana koyulmuş:

* 2015 model akia aracımızdır
* Çaliştiğı hatlar
* 97T-97A-31-98B
* Motor yapılı
* Şanzıman yapılı

Konu sahibi
A-1749 kesin olarak bahçelievler bölgesinde çalışacak

Kod daha sisteme işlenmeden ilana koyulmuş:

* 2015 model akia aracımızdır
* Çaliştiğı hatlar
* 97T-97A-31-98B
* Motor yapılı
* Şanzıman yapılı
Aracı satın alacak kişi bölgeden de ayrılabilir. O yüzden 100% demeyeyim de şuanlık büyük ihtimalle diyeyim

Konu sahibi
A-1723 kaldı geriye oda buraya gelir gibi B-1507 B-1523 B-1776 sahiplerine gider
Hayır A-1723'ün yeni bölgesi B bölgesiymiş

* EM2- 54K- 55T- 99A- 27E- 27T- 50G Hatlarında

Umarım yeni alacak biri kendi bölgesine döndürür aracı

A-1723 Geri dönmeden satılık. Tahminimce C-1504'ün eski aracı olabilir. Konumları uyuyor

* Motor 7 ay önce yapıldı
* Şanzıman 1 sene önce yapıldı
* Kasası temiz
* Çalıştıgı hatlar
* EM2- 54K- 55T- 99A- 27E- 27T- 50G Hatlarında

Konu sahibi
Bu arada bölgeleri artık bölge kodlarına göre düzenliyorum artık. A-XX bölgesi şeklinde.

Benim öğrendiğim 142 bölgesi A-36, Bahçelievler bölgesi A-32, Ferahevler bölgesi B-30.

Başka bildiğiniz bölge kodu varsa onları da ekleyebilirim.
Bu sisteme bende hakim değilim. İlana koyular araçlarda mal sahipleri daha hakim. A-36 görünce şaşırmıştım o kadar yükseği var mıymış diye

Bugün bayağı fotoğraf yüklemeyi düşünüyorum. A-1651'in tek çektiğim fotoğrafını tekrardan Tezeller başlığında paylaşacağım. B-114'ün eski aracını geçen hafta paylaşacaktım. Bugün onu da atarım. Fotoğrafların birisini kendi durumuma ekleyeceğim.

Sonunda uzun uğraşlar sonucunda muhteşem bir tablo hazırladım ilkönce hangi harf neye tekabül geldiğini yazim

A-> Kapı Kodu
B-> Sistemdeki Plaka
C-> Güncel (Mevcut) Olması Gereken Plaka
D-> Model Yılı
E-> Model Türü
F-> Aracın Mevcut Plakası Olmasına Rağmen Sistemdeki Plakayı Kullanması
G-> Bağlı Olduğu Şirket

Ekli dosyayı görüntüle 95574Ekli dosyayı görüntüle 95575

Bu ihalede cidden kapı kodu olmayan o kadar çok araç var ki 20 kere listeyi kontrol ettim yanlışlıkla atladığım var mı diye 😁

Bu kadar emek verdim bi like alırım 🥹
Tebrik ediyorum hocam. Cidden çok uğraşmışsınız ve emeğinize değmiş. Güzel bir çalışma olmuş.

Geri