bak bakalım ben yada değişiklik yapıp 97 ilemi oraya gitsem İncirliyeO zaman ona göre çıkacağım bakayım hangi sefer uyar
bak bakalım ben yada değişiklik yapıp 97 ilemi oraya gitsem İncirliyeO zaman ona göre çıkacağım bakayım hangi sefer uyar
Bende 97TBugün yine Esenyurt'ta takılacağım. Babamın motosiklet muayenesi için bu sefer.
Bu fotoğraftaki otobüs iett sisteminde yok. Plakasını aratınca çıkmıyor
Bunu yazmak için kendi mesajımı alıntılamıştım unutmuşum. Kendi posterlerine neden olmayan aracı koyuyorlar acabaBu fotoğraftaki otobüs iett sisteminde yok. Plakasını aratınca çıkmıyor
Plaka da çok fotoşop durmuyor. Belki filodan ayrılmış bir araçtır. Bir tane site vardı da ismini unuttum böyle editli mi değil mi diye bakabiliyordunuzBunu yazmak için kendi mesajımı alıntılamıştım unutmuşum. Kendi posterlerine neden olmayan aracı koyuyorlar acaba
Ekli dosyayı görüntüle 91884
Tabelası da ufak tabelaBu fotoğraftaki otobüs iett sisteminde yok. Plakasını aratınca çıkmıyor
Bazı araçlarda sert basmak gerekiyor işlemesi içinOtobüste en istemediğim durumlardan biri düğmeye basmış olsam da şoförün kapıyı açmaması maalesef bugün de A-352'de başıma geldi.
Bende işleyip duracak yazmasına rağmen açmamıştı. En arkadan bağırdım indikten sonra da biraz kulaklarını çınlattımBazı araçlarda sert basmak gerekiyor işlemesi için
İETT Akia'lar da öyle de demek istediğim gerçekten basmış olsam da bazen şoför durakta fark etmiyor.Bazı araçlarda sert basmak gerekiyor işlemesi için
Benim bağıracak anksiyetem yok yanına gidiyorum.Bende işleyip duracak yazmasına rağmen açmamıştı. En arkadan bağırdım indikten sonra da biraz kulaklarını çınlattım
Genelde iki durak arası mesafenin uzun ve aracın bu arada trafiğe takıldığı vakitler oluyorİETT Akia'lar da öyle de demek istediğim gerçekten basmış olsam da bazen şoför durakta fark etmiyor.
kağıthane anadolu cd (cenderenin zıttı) 50den 70 o kadar da değişiklik yapmadı tenha saatlerde procityler bile 100le gidiyor o yoluİstanbulda son ukome kararıyla 85 yerdeki hız sinirlari değiştirilmiş
Cogu yerde hız sınırı 10 veya 20 arttırılmış.
Birkaç yolda 50'den 90'a çıkmış hız sınırı
Bakalım 2026'da trafik olumlu olarak mi etkilenicek
Kaynak_hizsinirlari
Sayın yolcumuz araçlarımız hızlı gittiği için duraklar geçiçi süreliğine kapatılmıştırkağıthane anadolu cd (cenderenin zıttı) 50den 70 o kadar da değişiklik yapmadı tenha saatlerde procityler bile 100le gidiyor o yolu
eğer inecekseniz sinirleniyor şöförler hatta o saatlerde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.