Üniversite zamanlarımdaydı. Marmara'ya 3-4 durak için biniyordum. İade almayı unutuyordum. 1 gün kala bir baktım kalan kullanım 6 yazıyordu. Son gün Marmaray kullanmayı bırakmıştımİstanbul rekoru sizin olsa gerek hocam
Üniversite zamanlarımdaydı. Marmara'ya 3-4 durak için biniyordum. İade almayı unutuyordum. 1 gün kala bir baktım kalan kullanım 6 yazıyordu. Son gün Marmaray kullanmayı bırakmıştımİstanbul rekoru sizin olsa gerek hocam
Jestlerin koltukları sanırım öne doğru eğimli özellikle arkalarda oturmak zor olabiliyorMaalesef mavi minibüslere çoğu zaman kapasiteden fazla yolcu alıyorlar daha çok kazanmak için riskli olabiliyor . Rahat yolculuk etmeyi geçtim ; sağlık açısından ani fren halinde çok tehlikeli olabilir. Mavi dolmuş yolculuğu güzergah olarak pratik olsa da bazen riskli olabilir daha az kullanmaya çalışacağım .
Hocam ben ondan bir kaç senedir binmiyorumMaalesef mavi minibüslere çoğu zaman kapasiteden fazla yolcu alıyorlar daha çok kazanmak için riskli olabiliyor . Rahat yolculuk etmeyi geçtim ; sağlık açısından ani fren halinde çok tehlikeli olabilir. Mavi dolmuş yolculuğu güzergah olarak pratik olsa da bazen riskli olabilir daha az kullanmaya çalışacağım .
Binmek zorunlu oluyor bazen. İETT’nin dolmuşçulara da sahip çıkması sağolsunHocam ben ondan bir kaç senedir binmiyorum
Hocam bende en Son İETT otobüsü gelmediği için binmiştimBinmek zorunlu oluyor bazen. İETT’nin dolmuşçulara da sahip çıkması sağolsun
En azından şu çözüm olabilir ; geçici çözüm . binecekken aşırı kalabalık mı değil mi kontrol edin ona göre gideceğiz yer yakın mesafeyse öyle ayarlama yapabilirsiniz.Hocam bende en Son İETT otobüsü gelmediği için binmiştim
Diğer ilçe belediyeleri de bu şekilde hizmet vermeleri gerek. Pendik de ring seferler düzenleyebilir.
Tuzla düzenliyor. Çayırova Marmaray-Şifa idi sanırsamDiğer ilçe belediyeleri de bu şekilde hizmet vermeleri gerek. Pendik de ring seferler düzenleyebilir.
Çifte standart diyoruz biz onaEkli dosyayı görüntüle 86566
Neden reddettiler anlamakta güçlük çekiyorum. Kartal Metro ve Cevizli Peron uzak yerler değiller. Parkur süresi çok uzamaz. Güzergahta başka bir değişiklik de olmayacak onun dışında. 130E’nin gün ortasında paket olduğundan haberdar değiller mi? O 130E’ye binen insanlar Pendik turu yapacağına D100’den hızlıcana Cevizli’ye gitse ne kadar hayır duası alacaklar. Kavakpınar, Yenişehir Cevizli’de biten KM hatlarına sahip tuzlanın neyi eksik?
İstanbulda her yerin torpili var tuzlanın yok. Eren ali başkan inşallah Şelaleparkı yeniden düzenler. Tuzla çok silik bir yer diğer ilçelere kıyasla. Böyle milletin gidebileceği yerler yaparsak İETT’nin de dikkatini çekeriz inşallahÇifte standart diyoruz biz ona![]()
Tuzla Belediyesi böyle araçlar alıp Çayırova Marmaray/Şifa/Mimar Sinan Mahallesi ring seferlerini gerçekleştirebilir.
Garajda elektrik altyapısı yok sanırım ama yakında trafo vardı belki çekilebilirTuzla Belediyesi böyle araçlar alıp Çayırova Marmaray/Şifa/Mimar Sinan Mahallesi ring seferlerini gerçekleştirebilir.
iki minibüs birleşerek 10-12 metrelik otobüse dönüşse fena olmaz.Binmek zorunlu oluyor bazen. İETT’nin dolmuşçulara da sahip çıkması sağolsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.