@hat.76o @Routewatcher bu yaptaş garajındaki kodsuz BMC Procity 2012 ne olabilir sizce bugün oradan gecerken gördüm kapı kodu yoktu
Fotoğrafı var mı ?@hat.76o @Routewatcher bu yaptaş garajındaki kodsuz BMC Procity 2012 ne olabilir sizce bugün oradan gecerken gördüm kapı kodu yoktu
Yok Maalesef bi yandan B-224'e rapor yazalım kapı arızası danFotoğrafı var mı ?
Açılmış olması lazım.B-1507 23:00 seferine binecem Bakirköy açılır mı
Oo baya iyi bende Cumhuriyet Meydanıdayım daAçılmış olması lazım.
B-1507 arıza yapacak gibi araçtan tuhaf sesler geliyor ötüyor birde devamlı
A-1522 de var. Hem de 2011 model.Darısı A-1676'ya
Çırçır Metro peronda kaç kişi gördünüz (şöför hariç)Bu mesajımı yazmak için bir tane mesajımı sildim.
İki araç çektim 5.000 mesaja özel. Biri İstanbul'daki son örneği olan aracın yeni aracı. Diğeri de Çırçır Metro Peronlarından biri. Eve gidince paylaşacağım
Otobüse benle beraber 3-4 kişi bindik 50P hattıydıÇırçır Metro peronda kaç kişi gördünüz (şöför hariç)
Eee bizim A-1714 ve A-1672'de elit bölge normalde İST ÖZEL TAŞIMACILIK değiştirmeleri gerekmiyormuBelli bir durumdu zaten Elit'e bağlandığı zaman anlamıştım bu araç bölge değiştirir diye.
Bakırköy demisin A-1604 teyimA-1720 Dolapdere Sanayi'de yatıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.