Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Benim dikkatimi çeken nokta ücretsiz kelimesinin üstünde sürekli durulması. Eğer ARN gibi minibüs/otobüs için alınsaydı akbil basarak binilirdi. Pazar kurulan günlerde vatandaşlar için ücretsiz ulaşım sağlamak amacıyla olacağını düşünüyorum. Benzeri Kayabaşı Kiptaş'ta da vardı. Kiptaştan alıp kayaşehir pazarına bırakan araçlar var
Bunun için zaten halihazırda araçlar var diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim . Belkide onları yenilemeye çalışıyorlardır .

Çalışmaya başlayınca anlaşılır ne için olduğu ama yüksek ihtimal senin dediğin gibi

Konu sahibi
Hmmm evet , ücretsiz baya tekrar tekrar denilmiş . Kesin Pazar Servisi o zaman.

Benim haber kaynağımı değişmem gerekiyor 😁
Ne için kullanıldığından ziyade Belediye Başkanı'nı tebrik etmek gerekiyor. Ne amaçla kullanılırsa kullanılsın böyle adım atması takdire şayan. Umarım diğer belediye başkanlarına da örnek olur. Arnavutköy uzaktan iyi bir yer gibi duruyor fakat yaşayan daha iyi bilir

Benzeri Kayabaşı Kiptaş'ta da vardı. Kiptaştan alıp kayaşehir pazarına bırakan araçlar
2 tane Temsa Avenue Plus bile vardı pazar servisi olarak Başakşehir Belediyesi'nin.Ve diğerleri Isuzu Novo.Hizmet aracı olarakta kullanılıyorlardı.Hatta Firuze Sitesinin oraya da geliyordu son zamanlarda avenue pluslar.Ve İETT durağında da duruyorlardı.

Konu sahibi
2 tane Temsa Avenue Plus bile vardı pazar servisi olarak Başakşehir Belediyesi'nin.Ve diğerleri Isuzu Novo.Hizmet aracı olarakta kullanılıyorlardı.Hatta Firuze Sitesinin oraya da geliyordu son zamanlarda avenue pluslar.Ve İETT durağında da duruyorlardı.
Evet evet mavi renkliydiler model gelmedi aklıma. Ne zaman kayaşehire gitsem denk geliyorum

1000003748.jpg

Bu geçmişte kaza yapan İETT Otokar'ının ön camındaki kağıtta bariz bir şekilde "LF" yazdığı görülüyor.Peki neden LF yazıyor acaba ? Bu kazayı gördüğümde hep aklıma geliyordu

Ekli dosyayı görüntüle 87012
Bu geçmişte kaza yapan İETT Otokar'ının ön camındaki kağıtta bariz bir şekilde "LF" yazdığı görülüyor.Peki neden LF yazıyor acaba ? Bu kazayı gördüğümde hep aklıma geliyordu
Lale Festivali kısaltması oluyor. Eskiden lale festivali için kısa süreliğine LF diye hat açmışlardı.

Konu sahibi
Arnavutköy'de ki minibüslerde şuan İstanbul kart geçiyor mu?

Öyle haberler çıkmıştı 🤔 acil diğer ilçelere de gelmeli bu uygulama.

Madem yeni otobüs alınmıyor yeni minibüs olmuş olur :)
Evet ARN hatlarında çalışan yeşil minibüslerde geçiyor

Lale Festivali kısaltması oluyor. Eskiden lale festivali için kısa süreliğine LF diye hat açmışlardı.
Aklımdaki bu soru işareti sonunda bitti.Aklıma bir sürü şey geliyordu diyordum İETT'nin aracı olduğunu belirtmekle alakalı bir şey mi falan.Teşekkürler

Geri
Üst Alt