Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Arnavutköy Belediyesi'nin 5 adet elektrikli otobüs alım ihalesini Karsan kazanmıştır. Araçlar büyük ihtimalle Karsan e-ATAK olacaktır. Hayırlı olsun.
Araçlar teslim edilmiştir.
AA1OFlbw.jpeg
AA1OFbrs.jpeg
AA1OF4ao.jpeg

Konu sahibi
Metrobüsle geçerken gördüm. 146'nın Bakırköy yönündeki İBB Sosyal Tesisler durağındaki yan yol kilit. M4013 arkasında iki sivil araçla tam metrobüs Köprüsü'nün girişinin altında duruyor. Kaza mı oldu bilmiyorum ama biraz arkasında da başka 146 var. Beklemek istemeyen sivil şoförler aynı yolda 360 dönüp yan yoldan ters yönde sürüyorlar

Konu sahibi
Metrobüsle geçerken gördüm. 146'nın Bakırköy yönündeki İBB Sosyal Tesisler durağındaki yan yol kilit. M4013 arkasında iki sivil araçla tam metrobüs Köprüsü'nün girişinin altında duruyor. Kaza mı oldu bilmiyorum ama biraz arkasında da başka 146 var. Beklemek istemeyen sivil şoförler aynı yolda 360 dönüp yan yoldan ters yönde sürüyorlar
Kaza olmuş sanırım

Screenshot_2025-10-18-14-44-58-077_com.google.android.apps.maps.jpg

Havalimanı hatları tekrardan iettye dönmeli havalimanın çalışan araçlar da bölgelerine geri dönmeli

İkitelli garajının aracı çalışıyor diye H-3 ilk servis havalimanına boş intikal etmesin diye 05.10'a Arenapark kalkışlı depar koydurmuştuk, hatlar İETT'den çıktı ama bu depar hala aynı mantıkla çalışıyor. Madem böyle ÖHO devam edecekse 05.00 yapıp gümrükten başlatsınlar.

46Ç için nedense hep İkitelli gönderiliyor. Karsanlar Çağlayan içinden geçmekte çok çok zorlandıklarından diye biliyorum. Hem gereksiz ve aşırı parklanmalı 1 şeritli yollar hem de fena yokuşlardan.
Ekli dosyayı görüntüle 86411
Grev Sırasında Öho Hattındaki Bir İett Aracı Benim İçin Önemli Bir Gündü Aynı Hatta A-3091 ve T-1051 de Görüldü

Araçlar çok güzel. Sanırım ÖHO araçları merkeze girmediği için böyle bir uygulama yapılmış.Arnavutköy merkeze sadece İ.E.T.T araçları giriyormuş sanırım.
Arnavutköy merkezi bırak , genel olarak ÖHO araç yok . Eğer benim düşündüğüm Arnavutköy ise..

H-6 harici Arnavutköy’den ÖHO aracı geçmiyor . Onlarda İUAŞ mı ne oluyor ? Tam bilmiyorum .

Arnavutköy Full İETT

Konu sahibi
Konu sahibi
Benim dikkatimi çeken nokta ücretsiz kelimesinin üstünde sürekli durulması. Eğer ARN gibi minibüs/otobüs için alınsaydı akbil basarak binilirdi. Pazar kurulan günlerde vatandaşlar için ücretsiz ulaşım sağlamak amacıyla olacağını düşünüyorum. Benzeri Kayabaşı Kiptaş'ta da vardı. Kiptaştan alıp kayaşehir pazarına bırakan araçlar var

Geri
Üst Alt