Yok dışından gözüküyorGarajın içine mi girdin
Yok dışından gözüküyorGarajın içine mi girdin
Merak ettiğim için sormuştum belki tanıdığın falan vardır diyeYok dışından gözüküyor
Korkulu rüyamBir şaka/ironi yapacağım:
Sürekli soloda Otokar alınıyor acaba çift katlıda Otokar Kent DD olur mu?
İlk teslimat: 2033 yılı.
Bu 5 araca ek olarak 10 araçlık daha yatırım yapılacaktır.Araçlar teslim edilmiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 86691Ekli dosyayı görüntüle 86692Ekli dosyayı görüntüle 86693
ve aynı modelden full almak yerine keşke yarı yarıya bölüştürseydiler. 6-8 yıl sonra da Temsalara ne diyorsak BMC'lere aynısını diyeceğizDIH plaka da mı Savaş Petrolün. Sadece KP değil miydi
Geçen sene ilk alımlardan sonra bir tane aracların ufak bir parçası kopmuş o şekilde seferi devam ediyordu bide savaşın bazı şöförleri aracı beğenmemişlerdive aynı modelden full almak yerine keşke yarı yarıya bölüştürseydiler. 6-8 yıl sonra da Temsalara ne diyorsak BMC'lere aynısını diyeceğiz
Havalimanı hatları tekrardan iettye dönmeli havalimanın çalışan araçlar da bölgelerine geri dönmeli
Güleryüz Ultra LF 12
Ekli dosyayı görüntüle 86411
Grev Sırasında Öho Hattındaki Bir İett Aracı Benim İçin Önemli Bir Gündü Aynı Hatta A-3091 ve T-1051 de Görüldü
Ooo bizim garaja gelmişsin
Araçlar çok güzel. Sanırım ÖHO araçları merkeze girmediği için böyle bir uygulama yapılmış.Arnavutköy merkeze sadece İ.E.T.T araçları giriyormuş sanırım.Araçlar teslim edilmiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 86691Ekli dosyayı görüntüle 86692Ekli dosyayı görüntüle 86693
Arnavutköy merkezi bırak , genel olarak ÖHO araç yok . Eğer benim düşündüğüm Arnavutköy ise..Araçlar çok güzel. Sanırım ÖHO araçları merkeze girmediği için böyle bir uygulama yapılmış.Arnavutköy merkeze sadece İ.E.T.T araçları giriyormuş sanırım.
Haberde ücretsiz kullanılacak diyor. İstanbul Ulaşımı için değil bence. Pazar için dönüş ring araçları falan olabilirAraçlar çok güzel. Sanırım ÖHO araçları merkeze girmediği için böyle bir uygulama yapılmış.Arnavutköy merkeze sadece İ.E.T.T araçları giriyormuş sanırım.
Ben bi haberde , yetersiz ulaşım olduğu için ek olarak alındıklarını duydum . ARN kodlu hatlara ek olarak .Haberde ücretsiz kullanılacak diyor. İstanbul Ulaşımı için değil bence. Pazar ring araçları falan olabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.