A-1632 için 2 bölge alternatif verebilir misiniz calışabilceği
Aylar sonra ilk defa Procity TR alındı. Bir an alımlar durdu sanmıştımB-1862 2013 model Temsa Avenue LF olan aracını 0 KM 2025 model BMC Procity TR Plus ile değiştirmiştir hayırlı olsun
K3’ü geçen paket olarak görmüştüm ben hatta aynı durakta 50D’se otobüs bir kadını attı doluluktanK3'e ilk kez 5ten fazla yolcu binerken gördüm
Garajdan çıkmış 10:50 HT19 seferi için Tüyap Metrobüse giderkenEkli dosyayı görüntüle 85475
M2513
Küçükçekmece üst geçitte çektim biraz yamurmuş olabilir fotoğraf kusura bakmayın
50D dolu olmasa hiçbirşey bu hat zaten Kağıthane Garajına gitmesi gereksiz eski haline (50D-1) döndürülmeli benceK3’ü geçen paket olarak görmüştüm ben hatta aynı durakta 50D’se otobüs bir kadını attı doluluktan
A-1687'de geri dönmüş 98AB ile. A-1688 ise 73B'deA-1687 şöforu bugün 1686'daydı bana söyledi arac 1 haftadır yatıyormuş tüvtürk'den muayneside varmış değişme ihtimali yüksek dedi bu arada
92Ş/98H'de kalabilir.A-1632 için 2 bölge alternatif verebilir misiniz calışabilceği
BİR TEK BEN FARKETTİM SANIYORDUM. SONRAKİ'NİN TELAFFUZU DAHA DEĞİŞİKİETT ve ÖHO'deki araçlarda "Bir sonraki durak" sesin telaffuzu değişmiş gibi geldi bana
Artık toplu taşıma çok pahalı.. Böyle gitmeye devam ederse araba ile gitmek daha mantıklı hale gelecek![]()
Metroya valizle binmek ücretli mi olacak? 2025 Metroya valizle binenlerden ilave ücret alınacak mı?
Metroyla seyahat edenlerin merak ettiği yeni bir tartışma gündeme oturdu: "Valizle metroya binmek ücretli olacak mı?" 2025'te metrolara valizle binen yolculardan ek ücret alınacak mı? Böyle bir uygulama getirilecek mi soruları, şehir içi ulaşımda adalet ve pratiklik açısından büyük önem...www.haberler.com
Bu gerçekse Havaalanına Taksi ile giderim hiç toplu taşıma ile uğraşmam
metroya 200 lira olsa dahi binerdimArtık toplu taşıma çok pahalı.. Böyle gitmeye devam ederse araba ile gitmek daha mantıklı hale gelecek
Evet büyükşehirlerde trafik sorunu var fakat acelesi olan ve aktarma yapmak zorunda olan birisi için zaman önemli.metroya 200 lira olsa dahi binerdim
araba şehirde iyi bir alternatif değil
336E'nin anonsunu çok seviyorumÖrneğin duraktan geçen 336E’nin anonsu :
Üçyüz - otuz - altı - E - Sultançiftliği - Eminönü
Bu bölgedeki en iyi anons bence336E'nin anonsunu çok seviyorum
Düzelteyim, şehrin bazı yerleri hariç toplu taşıma iyi bir alternatif değil.metroya 200 lira olsa dahi binerdim
araba şehirde iyi bir alternatif değil
İstanbulda çoğu kişinin araçlarını var sokaklarda araç koyacak yerleri yok.Düzelteyim, şehrin bazı yerleri hariç toplu taşıma iyi bir alternatif değil.
Ne süreden, ne konfordan ne de stresten size yarar sağlamıyor (İstanbul için). Tek avantajı fiyat olarak daha uygun olması.
Bir insanın araba kullanmasının önüne geçmenin ilk aşaması onu araba kullanmamaya başlatmamandır. Bana gına gelip arabayı aldırdıktan sonra araba ile işkence çekmeyeceğim her yere araba ile giderim.
Neden?
1. O şeyi aldım, neden kullanmayayim?
2. Arabanın konforu ve rahatlığına alışırsınız. (Bunun ötesi sadece yürüme mesafesi)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.