UmarımBenxe gerçek değildir. M11 muaf bundan bu arada
(İST'den uçamıyorum Pegasus indirimli bilet kesmiyor oraya) [Artık Beşiktaş-Sabiha derken 2K bayılırım
UmarımBenxe gerçek değildir. M11 muaf bundan bu arada
Bu saatte araç göndermeleri çok zor hocam özellikle Kâğıthane garajında keşke garajlarda nöbetçi şöför ve araç bulunsaİETT sayesinde kağıthanede mahsur kalmış bulunmaktayım. Garajdan boş otobüs gönderemiyorlarmış. Teşekkürler İETT
Kısmı olarak gerçek fakat yine haber kanallarının yarım yamalak anlatması olayı ile karşılaşıyoruz.Benxe gerçek değildir. M11 muaf bundan bu arada
Evet doğru tahmin.Tahminim A-1529.
Yes Ecomat ve Yenilenmiş motoru varA-1529'sa araçta ecomat şanzıman var citaro gibi
1529 hocamHocam bu hangi model kapı numarası nedir. Yangın tüplerinin üstünde var ama tam okunmuyorda
Doğru gördünA-15XX olarak gördüm tam net görünmüyor
Bende akia bol bol birdeBenim bölgemde de çok mercedes yok.
A-1753 A-1868 A-1606 A-1713 var. 98S'dekileri saysam mı emin olamadım
Resmen çok saçma ya tüvtürk yok mu ya da Türkiye nin otobüslerle ilgileneceği muayene yerleri haNet bilgim yok lakin tahminimce araçları muayeneye sokup İETT yönetiminden onay alıp 1 sene daha çalıştırıyorlardır. Sonuçta İETT de günü gününe parasını ödemiyor , mal sahiplerine illlaki güzellik yapıyordur.
İETT Garajlarında varResmen çok saçma ya tüvtürk yok mu ya da Türkiye nin otobüslerle ilgileneceği muayene yerleri ha
tüvtürk iett için yok. iett kendi bünyesinde yapıyor muayeneleri. öhoda nasıl bilmiyorum. sakin ol şampiyonResmen çok saçma ya tüvtürk yok mu ya da Türkiye nin otobüslerle ilgileneceği muayene yerleri ha
shutter speed'i 50 ve katlarında deneBuradan bütün fotoğraf makinesi sahiplerine bir konu hakkında çağrı yapmak istiyorum
Konumuz Araç fotoğraflarında tabela yazılarının bozuk çıkması
Bunun çözümü için önerdiğiniz İSO enstantane vb ayar var mıdır?
Hocam Atakent ile Bahçelievler birleştirseler hatları nasıl olurHocam size önerim Atakent bölgesi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.