Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

30D biraz nadir. Diğerleri ne kadar beklemek istediğine bağlı

Dönüşte karsan istiyorsan , yürüme isteğin varsa (oturduğun yere bağlı olarak) ve/ya dolaşa dolaşa gitmek istiyorsan 26 serisini öneririm. Bir keresinde 26B’ye ilk duraklardan binmiştim çok güzel gece turu yapmıştık sadece şöförle ben
Akaratler ve B.Meydan durağına 5-7dk mesafedeyim hocam.

Akşam dönüşte belki 26 serisini kullanabilirim.

30D biraz nadir. Diğerleri ne kadar beklemek istediğine bağlı

Dönüşte karsan istiyorsan , yürüme isteğin varsa (oturduğun yere bağlı olarak) ve/ya dolaşa dolaşa gitmek istiyorsan 26 serisini öneririm. Bir keresinde 26B’ye ilk duraklardan binmiştim çok güzel gece turu yapmıştık sadece şöförle ben
26A*

Bir de sanırım dolmuşların neden güzergah dışlarına çıktıklarını buldum: UKOME kararıyla çizilen Güzergahlarında yolcu az, ondan çıkıyorlar.

İşlek dolmuş hatlarının hiç bir zaman güzergahından ayrıldığını görmedim. (Şöförün eve doğru yol aldığı son servis durumları haricinde)
Tuzla’da çarşı ve onun yakınlarında dolaşan hiçbir dolmuş güzergah dışına çıkmıyor. Zaten oldukça dolu olabiiyorlar. Bir tek ilk kalkış yerlerine yakın bir yerde binince tenha oluyorlar.
Sanırım Kağıthane’de de geçerli bu durum.
Gebze-Küçükyalı da öyle, D100’den ayrıldığına pek rastlamadım (bir kere tuzla marmarayın orada görmek dışında)

Pendik-Kurtköy dolmuşları güzergah dışına çıkabiliyorlar. Bir keresinde orhanlı civarlarında rastlamıştım. Pek dolu göremediğim hatta pek göremediğim bir hat. Talep var aslında ama İETT bunun güzergahıyla çakışan milyon tane hatta sahip. 132, 132E, 133GP, 132D hatta bu minibüs hattının bir nevi Sabiha Gökçen’e uzatılmışı 132H aklıma gelenler. Bunlar viaport’a gitmiyorlar dolmuşun aksine evet ama onun için de 134 var.

Pendik-Kadıköy dolmuşları sanırım Cevizli’ye gelmeden evvel pek yolcu toplayamıyorlar. Sahil yolunda görmüşlüğüm çok.

Araç çekmiyor, yokuşta kaldı. Birazdan düşer sisteme herhalde. Trafiğin özellikle akşam 7 gibi keşmekeş olduğu yerde kaldı, umarım uzun sürmez ama İETT bu…

Ekli dosyayı görüntüle 85241

16.36 itibariyle yarım kaldı görünüyor. Kalan seferler de iptal görünüyor.
K1681'i hatırlıyorum kötü bir Karsan'dı.Ayrıca K1681 İkitelli Garajı içinde otomobil ile çarpışmıştı sanırım eskiden

K1681'i hatırlıyorum kötü bir Karsan'dı.Ayrıca K1681 İkitelli Garajı içinde otomobil ile çarpışmıştı sanırım eskiden
1000002934.jpg

O K1586'ymış yanlış hatırlıyormuşum.Ama bu kaza da trajikomik

normalde sizde öholarda yaş sınırı vardı madem neden a-892 satılmıyor ve ya mahkemelik olmuyor ve ya neden el çekmiyor ceza yemiyor mal sahibi için
Net bilgim yok lakin tahminimce araçları muayeneye sokup İETT yönetiminden onay alıp 1 sene daha çalıştırıyorlardır. Sonuçta İETT de günü gününe parasını ödemiyor , mal sahiplerine illlaki güzellik yapıyordur.

2005’e kadar turbo motor seçeneği yoktu. Donanım olarak bayağı basit bir araç. Sağlam olduğu doğrudur yalova’da merkeze giden çoğu dolmuş hala bu veya J10 model
Şaka yaptım aslında bu araçlar ilk üretildiği zaman at taşımak tasarlanmış

Bu gerçekse Havaalanına Taksi ile giderim hiç toplu taşıma ile uğraşmam

Bu gerçekse Havaalanına Taksi ile giderim hiç toplu taşıma ile uğraşmam
Benxe gerçek değildir. M11 muaf bundan bu arada

Geri
Üst Alt