A-15XX olarak gördüm tam net görünmüyor
30D biraz nadir. Diğerleri ne kadar beklemek istediğine bağlıOnlar çok nadir kalkmıyorlar mı?
30D yine sık kalkıyormuş, hiç denk gelmedim.
Akaratler ve B.Meydan durağına 5-7dk mesafedeyim hocam.30D biraz nadir. Diğerleri ne kadar beklemek istediğine bağlı
Dönüşte karsan istiyorsan , yürüme isteğin varsa (oturduğun yere bağlı olarak) ve/ya dolaşa dolaşa gitmek istiyorsan 26 serisini öneririm. Bir keresinde 26B’ye ilk duraklardan binmiştim çok güzel gece turu yapmıştık sadece şöförle ben
26A*30D biraz nadir. Diğerleri ne kadar beklemek istediğine bağlı
Dönüşte karsan istiyorsan , yürüme isteğin varsa (oturduğun yere bağlı olarak) ve/ya dolaşa dolaşa gitmek istiyorsan 26 serisini öneririm. Bir keresinde 26B’ye ilk duraklardan binmiştim çok güzel gece turu yapmıştık sadece şöförle ben
K1681'i hatırlıyorum kötü bir Karsan'dı.Ayrıca K1681 İkitelli Garajı içinde otomobil ile çarpışmıştı sanırım eskidenAraç çekmiyor, yokuşta kaldı. Birazdan düşer sisteme herhalde. Trafiğin özellikle akşam 7 gibi keşmekeş olduğu yerde kaldı, umarım uzun sürmez ama İETT bu…
Ekli dosyayı görüntüle 85241
16.36 itibariyle yarım kaldı görünüyor. Kalan seferler de iptal görünüyor.
K1681'i hatırlıyorum kötü bir Karsan'dı.Ayrıca K1681 İkitelli Garajı içinde otomobil ile çarpışmıştı sanırım eskiden
Hocam profilimdeki araç karsanSiz Karsan deyince dolmuş geldi, karsan'ın otobüsü mü vardı?
İtalyan asıllı Bursalılar diyelim araçta at logosu vadiye küçükken Ferrari zannederdimHocam profilimdeki araç karsan
Karsan atakta var kısa otobüs 8 metrelikSiz Karsan deyince dolmuş geldi, karsan'ın otobüsü mü vardı?
Hayatımda sevmediğim nefret ettiğim tek 4 tekerlekli araç modeli
İzmir'de sıradan bir otoban kokoreççisiEkli dosyayı görüntüle 85248
En sağlamı bu araç
Atak, Ata otobüsleri var. Bredalarımız karsan üretimiSiz Karsan deyince dolmuş geldi, karsan'ın otobüsü mü vardı?
2005’e kadar turbo motor seçeneği yoktu. Donanım olarak bayağı basit bir araç. Sağlam olduğu doğrudur yalova’da merkeze giden çoğu dolmuş hala bu veya J10 modelEkli dosyayı görüntüle 85248
En sağlamı bu araç
Net bilgim yok lakin tahminimce araçları muayeneye sokup İETT yönetiminden onay alıp 1 sene daha çalıştırıyorlardır. Sonuçta İETT de günü gününe parasını ödemiyor , mal sahiplerine illlaki güzellik yapıyordur.normalde sizde öholarda yaş sınırı vardı madem neden a-892 satılmıyor ve ya mahkemelik olmuyor ve ya neden el çekmiyor ceza yemiyor mal sahibi için
Şaka yaptım aslında bu araçlar ilk üretildiği zaman at taşımak tasarlanmış2005’e kadar turbo motor seçeneği yoktu. Donanım olarak bayağı basit bir araç. Sağlam olduğu doğrudur yalova’da merkeze giden çoğu dolmuş hala bu veya J10 model
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.