Aynen öyle öğlen saatinden sonra otobüs yokHafta sonu otobüs seferleri yok sadece öhö girmiyor
Aynen öyle öğlen saatinden sonra otobüs yokHafta sonu otobüs seferleri yok sadece öhö girmiyor
abi çok serisin vb derdimAracı agresif kullanıyor şoför ne yapmalıyım @Routewatcher
Evet demin gazladı 90-95 yaptıabi çok serisin vb derdim
YUH o procityi nasıl uçuruyorEvet demin gazladı 90-95 yaptı
Yokuş aşağı gazı kökledi Köyaltıdan Kuyumcukent'e inerkenYUH o procityi nasıl uçuruyor
Kuştepe’de çok bulunmasam da bulunduğum vakitler hiç trans bireylere rastlamadım. Tarlabaşı ile karıştırıyor olabilirsinizHocam az çok olayları duymuşsunuzdur ama kısaca bahsetmek gerekirse uyuşturucunun kol gezdiği herkesin insanlara tip tıp baktığı ve adım başı her yerde trans bireylerin olduğu çok sıkıntılı ve iğrenç bir mahalle ayrıca akşam saatleri otobüs seferleri olmaması ve taksilerin girmemesi ne kadar kötü biryer olduğunu gösteriyor hatta polisler bile şikayetçi bu mahalleden
trumptan kuştepeye 20’ye kadar bilgi shuttle’ı var.Aynen öyle öğlen saatinden sonra otobüs yok
BEN KONUŞURUM EMİNİMHocam nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz? Benim attığım yer seyran değil mi?
trumptan kuştepeye 20’ye kadar bilgi shuttle’ı var.
Kuştepeden 22’ye kadar kalkıyor.
Hangi günler yazmıyor ama muhtemelen sadece hafta içi
iett olmadığını biliyorum canım arkadaşım. bilgi shuttle'ı yazdım ben. sadece bilgi üni öğrencilerine mi yoksa dışarıdan binilebiliyor mu bilmiyorum. https://sis.bilgi.edu.tr/web2/mods/shuttle/ashtml?lang=tr
neden racon kestiniz hemen. seyran içeren yer adlarına olan ilginizi bilmiyorduk pardonBEN KONUŞURUM EMİNİM
Servis olmalı bunlariett olmadığını biliyorum canım arkadaşım. bilgi shuttle'ı yazdım ben. sadece bilgi üni öğrencilerine mi yoksa dışarıdan binilebiliyor mu bilmiyorum. https://sis.bilgi.edu.tr/web2/mods/shuttle/ashtml?lang=tr
Sen konuşur emin susar bizBEN KONUŞURUM EMİNİM
A-1851'de dizele dönmemiş
Listesini hazırlamaya başladım bitirince paylaşacağım. Gördüklerimi not alıyorum daha fazla sayı 3 tane değilA-1851'de dizele dönmemiş
A-1739
A-1844
A-1851
kaldı
CNG yakıtlarını kendileri dolduruyorlar sanırım. Bu araçların yaşı gelince bakalım yine CNG'li araç mı seçecekler. 2014 modeller şuanlık 2029-2030'a kadar zamanları var. Piyasada CNG'li olarak hangi modeller varGüleryüz Cobra GM-290 LF CNG'lerin sanırım sahibi olan Özturan Petrol
Ekli dosyayı görüntüle 84994
Ekli dosyayı görüntüle 84995
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.