Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

IMG_20251125_121611.jpg

A-1517'den selamlar

Ekli dosyayı görüntüle 93292

Güncel durum. Buradaki esas sorun nedir peki bilen var mı? Neden Bahçeşehir ve Tahtakale’de açık yol kalmamış gibi görünüyor saatlerdir? Çok ciddi bir sorun var belli ki. Bu kadar yolun trafik veya trafik dışı sebeple kapalı görünmesi çok çok çok anormal.

Nedenini bilen var mı? E80’de çalışma var sanırım bu mu etkili?

Nedenini bilen var mı? E80’de çalışma var sanırım bu mu etkili?
0-3 Kuzey Yan Yol - Bahçeşehir Yönü, trafik kazası nedeni ile oluşan üst geçit hasarının giderilmesi sebebiyle tüm şeritler trafiğe kapalıdır. Bölgedeki trafik yoğunluğu artmaktadır.

Böyle bir duyuru buldum İBB CepTrafik uygulamasında.Tam bilmiyorum o bölgeyi ama.Belki bundan kaynaklı olabilir.

Yıl olmuş 2025 halen tır üst geçide çarpıyor. Sırf bundan dolayı da saatlerce trafiğin pert olması akıl alır gibi değil. Cidden bana mı garip geliyor sadece? Geçmiş olsun ne diyeyim. İstanbul gün geçtikçe yaşanabilir olmaktan uzaklaşıyor.
Tırların üst geçitlere falan girmesi dünya çapında hala bir sorun (eskisi kadar yaygın olmasa da)

Örnek:

Yıl olmuş 2025 halen tır üst geçide çarpıyor. Sırf bundan dolayı da saatlerce trafiğin pert olması akıl alır gibi değil. Cidden bana mı garip geliyor sadece? Geçmiş olsun ne diyeyim. İstanbul gün geçtikçe yaşanabilir olmaktan uzaklaşıyor.
İstanbul’da artık ara sokaklar bile tıkanıyor. Cidden bu şehir yaşanılabilir olmaktan çıkıyor yavaş yavaş.

İstanbul’da artık ara sokaklar bile tıkanıyor. Cidden bu şehir yaşanılabilir olmaktan çıkıyor yavaş yavaş.
Şuan kentsel dönüşüm vs hariç yeni bina yapımı yasaklansa ve

proje halindeki tüm metrolar yapılıp raylı sistem uzunlugu 1000 km olsa anca yaşanılır olur, en azından arabalara gerek kalmaz...

@trafikJam İstanbul da kentsel dönüşüm yok, rantsal dönüşüm var. Örnek vereyim, Ümraniye Hekimbaşı nda 80 daire yıkıldı şu an 600 küsür konut yapılıyor. Marketler , mağazalar vb. 30 a yakın dükkan olacakmış. Ümraniye ye giden yol aynı yol , Beykoz / Üsküdar a giden yol aynı yol ama nüfus kat ve kat artıyor. Bu gidişat hiiiiç iyi değil

Şuan kentsel dönüşüm vs hariç yeni bina yapımı yasaklansa ve

proje halindeki tüm metrolar yapılıp raylı sistem uzunlugu 1000 km olsa anca yaşanılır olur, en azından arabalara gerek kalmaz...
Arabasız bakkala bile gitmeyen bir kitle var. Araçların büyük bölümünün trafikten çekilmesi o seneryoda bile mümkün olmaz bence.

Geri