İstemezsin ama zaten soluğu ceza ya da mahkemelik olur yükseltmediği için zatenA-892'nin değişmesini istemiyorum tek araç nostalji yaratıyor
İstemezsin ama zaten soluğu ceza ya da mahkemelik olur yükseltmediği için zatenA-892'nin değişmesini istemiyorum tek araç nostalji yaratıyor
Diyelim ki değişti ee ne olacak meselaA-892'nin değişmesini istemiyorum tek araç nostalji yaratıyor
Araç değişmiş olacak farklı bir model olucakDiyelim ki değişti ee ne olacak mesela
Teşekkürler ama şiledeki bagajlı otobüsler neden değişmediği belli zaten renk beyaz özel olacak ama a-892 ne zaman değişir bilinmiyor eğer yeni araç alırsa zaten hem silivri de hem istanbul da da bagajlı otobüsler devri biterAraç değişmiş olacak farklı bir model olucak
TUZLA GELSİN LÜTFENBakırköy ve Şile olur bence. Tuzla da eklenebilir buna.
Neresinden kastettiğinize bağlı.Tuzla içinde İETT ağı nasıl bu arada?
Bakırköy'de kötü olduğunu biliyorum. Şile de zaten Uydukent.
Bu arada tekrar söyleyeyim yanlış anlaşılmasın. Garajdan çıkarken 98D tabelasını gördüğüm için belki bu bölgede çalışır dedim (hala tabelayı şoförün göstermelik açtığını düşünüyorum. Keşke fotoğraf çekseydim. Garajdan Yenibosnaya doğru döner diye o yönde bekliyordum fakat beni şaşırtıp başakşehir yönüne döndüğü için çekemedim.). Araç hatlarda çalışmaya dönene kadar kesin net bilgi kimsede yoktur diye düşünüyorum. İçimden geçeni soracak olursanız 41ST diyorum. Umarım bu sefer yanılırımA-1805 Güleryüz Cobra GD-272 LF (İst Özel Taşımacılık)
Bence deneme amaçlı 98D tabelası açmazdı başka bir tabela açılırdı örneğin görevli ya da marka ismiBu arada tekrar söyleyeyim yanlış anlaşılmasın. Garajdan çıkarken 98D tabelasını gördüğüm için belki bu bölgede çalışır dedim (hala tabelayı şoförün göstermelik açtığını düşünüyorum. Keşke fotoğraf çekseydim. Garajdan Yenibosnaya doğru döner diye o yönde bekliyordum fakat beni şaşırtıp başakşehir yönüne döndüğü için çekemedim.). Araç hatlarda çalışmaya dönene kadar kesin net bilgi kimsede yoktur diye düşünüyorum. İçimden geçeni soracak olursanız 41ST diyorum. Umarım bu sefer yanılırım
marka isim açtıklarını görmüştüm ben bir tane öhodaBence deneme amaçlı 98D tabelası açmazdı başka bir tabela açılırdı örneğin görevli ya da marka ismi
İstanbuldaki Minibüslerin hangi ilçeye istanbulkart'a hangisi gelsin diye şey yazıyorNeresinden kastettiğinize bağlı.
Alt taraflar ve içmeler eh (133P haricinde fakat bu hat çoğunlukla sadece ana arterlerden ilerliyor)
Tepeören’de yeterli gibi
Orhanlı’da TOKİ konutlarında ulaşım yetersiz. Demokrasi Caddesi ve çevresi iyi gibi
Evora-Aydıntepe’de İETT sadece 130E olarak var. Yeterli mi değil mi bilmiyorum fakat şüpheli
Aydınlı’ya yorum yapamam
Akfırat’ta çok yok ama zengin yeri zaten şu an ki hali 132T’nin Pazarları bulunmaması ve 132’nin haftasonları yetersiz kalabilmesi haricinde iyi gibi.
Şifa ve Mimar Sinan’ı @Gebzeli ‘ye sorun
Tamam işte o da Tuzla'ya gelirse eğer nereye gelebileceğini söylüyorİstanbuldaki Minibüslerin hangi ilçeye istanbulkart'a hangisi gelsin diye şey yazıyor
İett ağının yeterliliğini yazdımTamam işte o da Tuzla'ya gelirse eğer nereye gelebileceğini söylüyor
O durumu yaşamamak için son duraklarda çekiyorum izin isteyerekBazen şöförleri görmemesi için arkadan çekiyorum çünkü önden çekince şöförler bir an el kol hareketi yapıyor niye beni çekiyorsun gibisinden
Hayır yani yasak deseler tamam derim ama hiç yasak gibi değil sanki bilinmedik insan çekiyorum otobüs yerine
Hocam izin nasıl olucak ben son duraklarda biraz paniğim polisler görür diye çeviri oluyor bazenO durumu yaşamamak için son duraklarda çekiyorum izin isteyerek
Özellikle kalkışlarda son 10 dk şöför genelde araç içinde oluyor o şekilde izin alıyorum özellikle biraz daha sakin peronlarda çekim yaparsanız daha rahat olurHocam izin nasıl olucak ben son duraklarda biraz paniğim polisler görür diye çeviri oluyor bazen
Tamamdır hocam teşekkürlerÖzellikle kalkışlarda son 10 dk şöför genelde araç içinde oluyor o şekilde izin alıyorum özellikle biraz daha sakin peronlarda çekim yaparsanız daha rahat olur
Bir şey değil Hocam sizin de fotoğraf makineniz var diğer ulaşım forumlarından beri sizi biliyorumTamamdır hocam teşekkürler
Böyle üyelerle fırsat bulup çözüm ürettiğim için çok rahatım![]()
Fotoğraf çekiyorsunuz diye polis hiçbir şey yapamaz. En fazla silmeni ister. Genelde ben araçlar geçerken çekiyorum fark edilmiyor. Peronlarda çekmiyorum. Ya da telefonla oynarmış gibi yapıp çekiyorum fark etmiyorlarHocam izin nasıl olucak ben son duraklarda biraz paniğim polisler görür diye çeviri oluyor bazen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.