Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Hayır , Hermes arap . Rol yapıyor
Hermeste türk yanlış bilgi verme @Hermes kızacak arap değil türk ve adam asleni yazmış bende benim memleketim tekirdağ aslen Bulgaristan kenti kırcaali ailemin tamamı aslen bulgar yani kısacası aslen türk yani eski Osmanlı topraktan geliyor

Hermeste türk yanlış bilgi verme @Hermes kızacak arap değil türk ve adam asleni yazmış bende benim memleketim tekirdağ aslen Bulgaristan kenti kırcaali ailemin tamamı aslen bulgar yani kısacası aslen türk yani eski Osmanlı topraktan geliyor
Yahu şaka yaptım, bu kadar ciddiye almana gerek yoktu 😭 Tamam bir daha kimse hakkında yanlış bilgi vermeyeceğim 😀

Bence yanlış bilgi veriyorsun hermes yunan

Kökenim Dıraç'ta ve Selanik'te yaşayan akrabalarımdan geliyor kısmen ben %33.3 Yunan, 33.3 Arnavut, 33.4 Türk'üm

I am from izmir. I did ancestry dna test and learned i’m 80 percent greek. My whole world has changed. I tried to commit suicide but couldn’t do it. Now i have to live like this.but after that i decide it is a zionist game. I suggest people dont do dna test it’s lie bcs i am 100 percent turkish thnx.

Geri
Üst Alt