@Rick Grimes o işte çünkü eski kullanıcı adından geliyor semihBence değil , yalan söylüyor . Emre kim ? Abd ajanı mı ?
Alalım Rick’in modluğunu![]()
@Rick Grimes o işte çünkü eski kullanıcı adından geliyor semihBence değil , yalan söylüyor . Emre kim ? Abd ajanı mı ?
Alalım Rick’in modluğunu![]()
Emre kim emre yokHeee şimdi anladım . Bende emre kim diyorum ya .
Yani mesela ben Yunan mitindeki tanrı ismiyle geziniyorum, bir şey diyen yok işte sen gavuroğlusun falanTürkçe isim koymakla farklı bir dil koymak arasındaki fark nedir
Sen gavuroğlusunYani mesela ben Yunan mitindeki tanrı ismiyle geziniyorum, bir şey diyen yok işte sen gavuroğlusun falan
xDSen gavuroğlusun
@Rick Grimes bu emre çünkü wowturkey'nin tamamı türkEmre kim emre yok
Onun eski kullanıcı adı zaten hem gerçek ismi oEmre kim emre yok
Kökenim Dıraç'ta ve Selanik'te yaşayan akrabalarımdan geliyor kısmen ben %33.3 Yunan, 33.3 Arnavut, 33.4 Türk'ümSen gavuroğlusun
Hayır , Hermes arap . Rol yapıyor@Rick Grimes bu emre çünkü wowturkey'nin tamamı türk
Hermeste türk yanlış bilgi verme @Hermes kızacak arap değil türk ve adam asleni yazmış bende benim memleketim tekirdağ aslen Bulgaristan kenti kırcaali ailemin tamamı aslen bulgar yani kısacası aslen türk yani eski Osmanlı topraktan geliyorHayır , Hermes arap . Rol yapıyor
Yahu şaka yaptım, bu kadar ciddiye almana gerek yoktuHermeste türk yanlış bilgi verme @Hermes kızacak arap değil türk ve adam asleni yazmış bende benim memleketim tekirdağ aslen Bulgaristan kenti kırcaali ailemin tamamı aslen bulgar yani kısacası aslen türk yani eski Osmanlı topraktan geliyor
Bence yanlış bilgi veriyorsun hermes yunanHermeste türk yanlış bilgi verme @Hermes kızacak arap değil türk ve adam asleni yazmış bende benim memleketim tekirdağ aslen Bulgaristan kenti kırcaali ailemin tamamı aslen bulgar yani kısacası aslen türk yani eski Osmanlı topraktan geliyor
Ayberk Rick’in Türk olduğunu sanıyor ( Ajan Abd’li ) Emre filan diyor . Emre yokNeler oluyor, ben İstanbul’dayım.
Adam aslen söylüyor wowturkey de kural da küfür etmek yasak sa etmem eğer serbest te ederim cevap olarak yanlış söylemeBence yanlış bilgi veriyorsun hermes yunan
Emre var @Rick GrimesAyberk Rick’in Türk olduğunu sanıyor ( Ajan Abd’li ) Emre filan diyor . Emre yok![]()
Kökenim Dıraç'ta ve Selanik'te yaşayan akrabalarımdan geliyor kısmen ben %33.3 Yunan, 33.3 Arnavut, 33.4 Türk'üm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.