Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

76O'da S işaretli depar gördüm. Hafta içi 4 cumartesi 3 seferi varmış. Ziya Gökalp ve Sanayi sitelerini dolanıp İstoç'dan normal güzergahına dönüyormuş
Ziya Gökalp'te 1 defa bile denk gelmedim :D, tam bir güzergahı var mı?

Konu sahibi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-09-30-17-26-23-847_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-09-30-17-26-23-847_com.android.chrome.jpg
    142.8 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2025-09-30-17-26-29-782_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-09-30-17-26-29-782_com.android.chrome.jpg
    133.9 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2025-09-30-17-26-33-463_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-09-30-17-26-33-463_com.android.chrome.jpg
    126.7 KB · Görüntüleme: 30
76O'da S işaretli depar gördüm. Hafta içi 4 cumartesi 3 seferi varmış. Ziya Gökalp ve Sanayi sitelerini dolanıp İstoç'dan normal güzergahına dönüyormuş
Sadece Otogar kalkışı var o deparın . OSB1 durağından sonra Mall Of yerine Sanayi sitesine girerek Başak Konutlarından dönüp Süleyman Demirel Bulvarından İkitelli Garajına bağlanıyor . Güzel Bir depar

Konu sahibi
Sadece Otogar kalkışı var o deparın . OSB1 durağından sonra Mall Of yerine Sanayi sitesine girerek Başak Konutlarından dönüp Süleyman Demirel Bulvarından İkitelli Garajına bağlanıyor . Güzel Bir depar
Benim attığım ss Avcılar kalkışlı hocam. Yukarıya durakları atmıştım

Ekran görüntüsü 2025-09-30 183834.png

Konu sahibi
Konu sahibi
Sadece otogar kalkışlı H işaretli yenihal durağı deparını buldum. O depar nasıl acaba. Tek farkı 1 durak fazla gitmesi ayrı depar yapılmış

Konu sahibi
Şu hesapları biri ele geçirse zerre üzülmem şu yazıları yazanlara, hatta alana bravo derim. Tabii kendi hesaplarını yazıyorlarsa.
Bu yazılar Avcılar hatlarındaki İUAŞ Cobraları ve Tezellerinde çok var. 142-142A-144A bu hatlardaki araçların en arka koltuğun camın plastiği resmen müge anlıya çevrilmiş. Eski araç oldukları için 50 tane instagram adresi vardı bindiğimde

Konu sahibi
Bunu cidden unutmuşum. Galeride gezerken buldum az önce. İnanılmaz hayvanlık olduğu için fotoğrafını çekmişim.

19.03.2025 tarihinde A-1876 BN1 Hattında en arka cam kenarı koltuğunda karşılaştığım utanç verici manzara. Antep fıstığı yiyip cama dizmişler

Ekli dosyayı görüntüle 78546
Ama hala bunun üstünü görmedim ben. İnsanlığın son noktası

Konu sahibi
A-18XX kodlu araçların hepsine binmiş olmak istiyorum

Geriye Kalanlar:
A-1805 - 2 yıldır çalışmıyor
A-1807 - 41ST bölgesi
A-1809 - 41ST bölgesi
A-1824 - 98S bölgesi
A-1828 - Böyle bir kod şuanlık yok
A-1829 - 41ST bölgesi
A-1830 - 97GE bölgesi
A-1832 - 320A bölgesi
A-1833 - Böyle bir kod şuanlık yok
A-1850 - 98 bölgesi
A-1852 - 98AB bölgesi
A-1873 - 41ST bölgesi
A-1877 - TM15 bölgesi
A-1878 - TM15 bölgesi
Bu listeyi hazırladıktan saatler sonra A-1805 geri döndü. Dönmesini istediğiniz kod varsa söyleyin yeter 😁😅

Mahmutbey Metro İstasyonu’nda yangın paniği!​

Bakırköy-Kayaşehir Metro hattında sefer yapan bir metroda, fren balatalarındaki yangın nedeniyle yolcular tahliye edildi. Mahmutbey istasyonu geçici süreyle kapatıldı.​

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, Bakırköy-Kayaşehir Metro hattında sefer yapan bir metroda fren balatalarında çıkan yangın, Mahmutbey istasyonunda kısa süreli paniğe yol açtı. Olay, sabah saatlerinde metro istasyona yanaştığı sırada dumanların yükselmesiyle fark edildi.

Metronun alt kısmında çıkan alevler nedeniyle seferler durduruldu ve yolcular istasyon görevlilerince tahliye edildi. Mahmutbey istasyonu, güvenlik önlemleri kapsamında geçici süre kapatıldı. İstasyondaki görevliler yangın söndürme tüpleriyle alevlere müdahale etti.

Olay sonrası metro, ekiplerin çalışmalarıyla garaja çekildi. Yangının fren balatalarından kaynaklandığı tespit edildi.
- Sözcü
M3 araçlarının kapasite üstü çalıştığını gösteren 1 olay daha

Konu sahibi
gerginlik getiriyor öho şöförleri (62-63-65G vb bölgelerin) çok daha gergin
4-5 Kere 65G'ye binmiştim. Leventten ayrıldıktan sonra çok dar sokaklardan geçiyor. Şişli yönünde de çok dar sokaklar var. Özellikle Ortabayır duraklarının orası. Ne zaman gelsem hep aynı şeyi söylüyorum. Burada şoför olmak zor. Bu kadarı yetmiyormuş gibi birde pazar kuruluyordu ve araçlarını yanlış park edip gidenler oluyordu. Otobüsümüz 10 dakika dönememişti
M3 araçlarının kapasite üstü çalıştığını gösteren 1 olay daha
Bu araçlar bence vagon sayısı olarakta yetersiz. Peron çok büyük yarısını bile kaplamıyor tren

Geri