Ziya Gökalp'te 1 defa bile denk gelmedim76O'da S işaretli depar gördüm. Hafta içi 4 cumartesi 3 seferi varmış. Ziya Gökalp ve Sanayi sitelerini dolanıp İstoç'dan normal güzergahına dönüyormuş

Ziya Gökalp'te 1 defa bile denk gelmedim76O'da S işaretli depar gördüm. Hafta içi 4 cumartesi 3 seferi varmış. Ziya Gökalp ve Sanayi sitelerini dolanıp İstoç'dan normal güzergahına dönüyormuş
Sadece 06:00 ile 7:10 arasında 4 seferi varmışZiya Gökalp'te 1 defa bile denk gelmedim, tam bir güzergahı var mı?
Sadece Otogar kalkışı var o deparın . OSB1 durağından sonra Mall Of yerine Sanayi sitesine girerek Başak Konutlarından dönüp Süleyman Demirel Bulvarından İkitelli Garajına bağlanıyor . Güzel Bir depar76O'da S işaretli depar gördüm. Hafta içi 4 cumartesi 3 seferi varmış. Ziya Gökalp ve Sanayi sitelerini dolanıp İstoç'dan normal güzergahına dönüyormuş
Benim attığım ss Avcılar kalkışlı hocam. Yukarıya durakları atmıştımSadece Otogar kalkışı var o deparın . OSB1 durağından sonra Mall Of yerine Sanayi sitesine girerek Başak Konutlarından dönüp Süleyman Demirel Bulvarından İkitelli Garajına bağlanıyor . Güzel Bir depar
Tam da Z.G. Metro'da olduğum saatlermiş nasıl denk gelmedim acabaSadece 06:00 ile 7:10 arasında 4 seferi varmış
Avcılar Kalkışı 76O_G_D5237 kodlu
O zaman dediğim doğruymuş. Sabah A-1510 yapmış 7458 S Avcılar deparınıAvcılar Kalkışı 76O_G_D5237 kodlu
Otogar Kalkışı 76O_D_D4759 kodlu
diye geçer . Haberiniz olsun
Avcılardan oraya gelmesi en az 1 saat. yani 08:10 08:30 gibiTam da Z.G. Metro'da olduğum saatlermiş nasıl denk gelmedim acaba
Sadece otogar kalkışlı H işaretli yenihal durağı deparını buldum. O depar nasıl acaba. Tek farkı 1 durak fazla gitmesi ayrı depar yapılmışSadece Otogar kalkışı var o deparın . OSB1 durağından sonra Mall Of yerine Sanayi sitesine girerek Başak Konutlarından dönüp Süleyman Demirel Bulvarından İkitelli Garajına bağlanıyor . Güzel Bir depar
O zaman görmemem normalAvcılardan oraya gelmesi en az 1 saat. yani 08:10 08:30 gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.