Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Pendik Sahil Peronlar istikametli perifer hatları Kartal Sahil Peron’a uzatıldı (ne zaman yapıldı bilmiyorum.) 133GP’nin kodu sanırım bu dönemlerden kalma.

(Sanki böyle bir konu vardı)
2005 veya 2006 yılı olması lazım. Ben öyle hatırlıyorum.

1000043855.png
bu araçtan bahsediyorum

@Rick Grimes moderatör olmadan önce başkanların olduğu gibi vaatlerin icraatlerin nedir ki?
Moderatörlüğü çok ciddi bir müessese olarak neden görüyorsun ki? Sitede sürekli aktifti ve konuları ciddi takip ediyordu en sonunda oldu. Vaatleri neden olsun Belediye başkanlığı değil bu

Moderatörlüğü çok ciddi bir müessese olarak neden görüyorsun ki? Sitede sürekli aktifti ve konuları ciddi takip ediyordu en sonunda oldu. Vaatleri neden olsun Belediye başkanlığı değil bu
Hayır ondan önceden ne düşüncesi vardı da zaten sarı siteden fotoğraflarımız silindi ya neden acaba?

Hayır ondan önceden ne düşüncesi vardı da zaten sarı siteden fotoğraflarımız silindi ya neden acaba?
Ulaşım kısmıyla ilgilenen biri olmadığı için tek tek hepsini sildi. Çünkü sarı siteden paylaşım yapmak reklama girdiği için kesinlikle yasak. Önceden ilgilenen biri olmadığı için paylaşılıyordu
Ha bi de ankara dan istanbula yeni araç geliyor kapı kodu ne almıştır acaba?
Şuanlık bilinmiyor

Geri
Üst Alt