Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bilerek yavaş giden özel halk otobüsü araçlarına denk gelenler oluyor mu?

Yol bomboş şoför 20 km hız ile gidiyor minibüs gibi yolcu mu bekliyor🤔🤣 çözemedim 146b'de bunu fark ettim.
..
Ceza vs yok mu acelemiz var koşsak daha hızlı valla...
Bir mesajımda yazmıştım . A-288’mi , A-278’mi ne denk gelmişti o gün
. Hem aşırı yavaş sürüyordu , hem de durak boş olmasına rağmen neredeyse duruyordu . Normal hattın aracı alt geçitte o kadar yavaşlamasına rağmen , arkasında kalmaya devam etmişti . Son durağa yaklaşırken , tepede bir anda deli gibi hızlanıp geçti .

Madem böyle sürebiliyorsun , neden bütün yolu 15 kmh ile gittin anlamıyorum .

Bilerek yavaş giden özel halk otobüsü araçlarına denk gelenler oluyor mu?

Yol bomboş şoför 20 km hız ile gidiyor minibüs gibi yolcu mu bekliyor🤔🤣 çözemedim 146b'de bunu fark ettim.
..
Ceza vs yok mu acelemiz var koşsak daha hızlı valla...
Saatinden erken çıktıklarında veya önündeki arabayı geçtiklerinde yapabiliyorlar (En azından İzmir'de)

Bindiğim araç kendi nolu önündeki 2 aracıda(pik saatlerde 2.5dk da 1 kalkıyor) geçtikten sonra sanki tuğladan duvara çarpmış gibi kağnı hızıyla gitmeye başladı.

A-288 ve A-171 bölgelerine geri dönmüş yalnız araçlarını takas etmiş.
A-288 Temsa 2015
A-171 Otokar 2017
Tam da bunu sormak için başlığa girmiştim ki , bu mesajı gördüm . Bugün gördüm uzaktan A-252 tabelasını tamir ettirmiş sonunda dedim , A-288’miş . Aracını yeni bir temsayla filan değiştirdi sandım .
Teşekkürler bu bilgi için 🫶🏻

Konu sahibi
Tam da bunu sormak için başlığa girmiştim ki , bu mesajı gördüm . Bugün gördüm uzaktan A-252 tabelasını tamir ettirmiş sonunda dedim , A-288’miş . Aracını yeni bir temsayla filan değiştirdi sandım .
Teşekkürler bu bilgi için 🫶🏻
A-250'yi de kocasinan sanayi sitesinde gördüm. Aracın çoğu yeri sökülmüş biçimde liftteydi. Geri dönmesi biraz zaman alır gibi

A-250'yi de kocasinan sanayi sitesinde gördüm. Aracın çoğu yeri sökülmüş biçimde liftteydi. Geri dönmesi biraz zaman alır gibi
Demek bu yüzden gün boyu çalışmadı ( Cumartesi ) Ne sıkıntısı vardı acaba ?

Sıkıntı neydi bilmiyorum ama parçaları sökük görünce içim cızladı
Otokar marka galiba ama o kadar kötü durumda değildi sanki ? Birkaç kez denk geldim ve gayet ortalama bir araçtı . Bölgede kat kat daha kötü araçlar varken bunun bu halde olması ilginç ..
Bilen ya da duyan varsa lütfen bizi bilgilendirsin .

Aynı mesajım neden iki kez silindi.

Yusuf atay yalnız değildir dememin nesinden rahatsız olundu.

Bende farkındayım yusuf atay çoğu zaman kopyala yapıştır haber paylaşıyor. Ama sonuç olarak gözlemlediğim kadarıyla kendi halinde biri.

İstiyorum ki huzur içerisinde etkileşim olsun gerginliğe yer olmasın. Baktım yusuf kendini bile savunmamış bari dedim ben savunuyum. Yani yusufu değil adaleti aslında.

O zaman yusuf ve beni atın siteden madem ki mesajlar siliniyor. Küfür yok hakaret yok. Oto sansür kadar kötü birşey var mı ya. Yazıyoruz tek tıkla siliniyor ve hesap verme yok. Ben olmasam diğerleri olmasa siteye kimse de girmez reklam da alamazsınız.
Kardeşim burası bir forum ve başlık neyle alakalı ise onunla ilgili yazacaksın yoksa yazma forumu kirletme ayrıca savunmak da sana düşmüyor herkes kendini savunabilir diye düşünüyorum

Kardeşim burası bir forum ve başlık neyle alakalı ise onunla ilgili yazacaksın yoksa yazma forumu kirletme ayrıca savunmak da sana düşmüyor herkes kendini savunabilir diye düşünüyorum
Mesaj yazmayın şu arkadaşa . Zaten geri geldiği gibi tekrar ortalık karışacak . En azından sizin mesajlarınız boş yere silinmesin şunla tartışırken .
En iyisi susmak . Yazsın o

Acaba İkitelli Garajı ne zaman 36V'ye araç verir? Zamanında M4001-M4013 arası Conecto'lar 36V'de sabit çalışırdı...
Keşke … Conectolar varken çok güzeldi . Bmc’ler filan ya da …

Ben artık Otokar görmek istemiyorum bu hatta . Tekrardan M4001-M4005 sabit olsun istiyorum

79B'de daha sık Citaro G görmek beni sevindirdi. Bu hatta Citaro'lar yakışıyor.

Her gün Citaro fotoğrafı çekiyorum.
Temmuz-Ağustos gibi körüklü çekildi diye duymuştum ve hep Procity TR'ler vardı gerçekten.Ama geri gelmiş

Temmuz-Ağustos gibi körüklü çekildi diye duymuştum ve hep Procity TR'ler vardı gerçekten.Ama geri gelmiş
Aslında çekilmediler (mi)? Körüklü sayını azaltmışlardı. Çünkü görüyordum.

Hem Karsan, Hem Citaro G. Bir de Conecto G de olsa kadro tam olur.

Sultangazi çok çok nadir 79B'ye veriyordu. (Yılda 1 desem yalan olmaz.)

Geri
Üst Alt