Şaka bir yana buradan bir kaç öneri, otobüs hatları da gelse İstanbul çağ açabilir (zaten açmış, ama)Okullar açılınca Îett'nin eli ayağı titriyor zam yapmamak için
Diyorum zam yerine popülist uygulamalar kaldırılip maliyet azalsin diye ama İrfan bey bizi duymuyor![]()
O zaman öğrencilere de sabah 8-9 arası ile akşam 4-5 arası yarı fiyatlı olsunİstanbul, Bursa ile birlikte en fahiş ulaşım ücretine sahip olan il oldu. (₺35)
Şu bedavacıların yükünü diğer yolculara yüklüyorlar ya yazıklar olsun.
Şom ağzımı açmak istemiyorum ama sanki ulaşıma uzun süredir zam gelmiyor. En son zam Ocak'ta veya Şubat'ta gelmişti. Bakalım ne olacak
bursa gibi BESLEME hattın 31 lira olduğu, 4-5 lira zam için abonmanı kaldıranları istanbulla kıyaslamak günah benceİstanbul, Bursa ile birlikte en fahiş ulaşım ücretine sahip olan il oldu. (₺35)
Şu bedavacıların yükünü diğer yolculara yüklüyorlar ya yazıklar olsun.
öğrenciler indirimli biniyor zaten, pik saatlerde kişiselleştirilmiş tam kartlar indirimli tarifeden binse daha yararlı olurO zaman öğrencilere de sabah 8-9 arası ile akşam 4-5 arası yarı fiyatlı olsun
Anladım, bu arada binbaşı hayırlı olsunöğrenciler indirimli biniyor zaten, pik saatlerde kişiselleştirilmiş tam kartlar indirimli tarifeden binse daha yararlı olur
sağolunAnladım, bu arada binbaşı hayırlı olsun
Hepsi 65 Yaş beleşçileri ve sizde Anne Kart gibi saç uygulamalar yüzünden öğrenci öğretmen ve vatandaştan çıkarıyorlar saçmalıkYüzde otuz az değil. Hizmet iyileşecekse tamam da hiç sanmıyorum.
Zabıtalar bilemem ama sporcu için bayağı gereksiz diyebilirim65 yaş üstü için çok bir şey diyemiyorum, insanlara verilen emeklilik ücreti ortada, bir de sonuçta yaşlılar yani. Ama özellikle zabıta, sporcu falan ne alaka yahu.
Zabıtalar için de gereksiz dünyanın maaşını alıyorZabıtalar bilemem ama sporcu için bayağı gereksiz diyebilirim
Gazeteci ne alaka, ne vasıfları var da ücretsiz biniyorlar? Bir İETT yetkilisi bunu açıklamalı.Yüzde otuz az değil. Hizmet iyileşecekse tamam da hiç sanmıyorum.
Bir de hatırlayalım:
Ekli dosyayı görüntüle 81524
Tartışıyorlar diye neden o sefer yarım kalıyor diğer sefer iptal oluyor.Büyütmemeleri lazım her ne konuysa gerek yok bence
Basın mensupları istanbulda marmaray hariç her şeye ücretsiz binebiliyormuş. Murat Kurum hatta bunu marmaraya da uzatacağının vaadini vermiş de kendisi yerel seçimlerden sonra yok olduGazeteci ne alaka, ne vasıfları var da ücretsiz biniyorlar? Bir İETT yetkilisi bunu açıklamalı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.