Profil resmimi bununla güncelledim.Yakaladığım en nadir pozlardan biri.
B-013 kodlu TCV ile T4 hattındaki Alstom.
Ekli dosyayı görüntüle 80391
Başlığın 200. Sayfası hayırlı olsun.
Profil resmimi bununla güncelledim.Yakaladığım en nadir pozlardan biri.
B-013 kodlu TCV ile T4 hattındaki Alstom.
Ekli dosyayı görüntüle 80391
Rick sevgim olmasa Beşiktaş'ta çektiğim bu aracı koyabilirdim profilime ama Rick > allProfil resmimi bununla güncelledim.
Rick sevgim olmasa Beşiktaş'ta çektiğim bu aracı koyabilirdim profilime ama Rick > all
Mustafa Kemal'e gitmem gerek. Avcılar E-5 trafikli mi? ona göre metrobüsle gideyimŞu an felaket bir trafik var gibi bu saate göre. Sanırım dönüş kaynaklı.
Yanyol çok sıkışık durmuyor Google haritasına göre ama göremediğim için tam bilemiyorum. Genelde yeşil ve sarı yani.Mustafa Kemal'e gitmem gerek. Avcılar E-5 trafikli mi? ona göre metrobüsle gideyim
Bugün ekstra bir şey var sanırım. 89S hattı maksimum 1 saat süren hat ve bugün 2 saat 32 dakika sürmüş.Trafik fobisi olan var mı?
Ben mesela hiç sevmiyorum karayolu trafigini.
Dayanamıyorum , anksiyetem artıyor
Kalabalıkta olsa;
Raylı sistemler veya trafiksiz otobus hatlarıni kullanıyorum sadece..
2.30 saat otobüs hattı mi olur ya
Bu harta binmek istesem 1.30 - 2 saat bekleyelere ne olucak peki
Ağır trafikli kısımları farklı yollara aktarılması veya kisaltilsin hat..
çok verimsiz her açıdan
Marmaray, metrobüs, M4 varken tuhaf tuhaf hatlar isletiyorlar boğaz geçişli... trafikte boşa eziyet...
Hocam normalde çok kısa hat. Bayramda tüm İstanbullular memlekete gidince bindim. Trafikte olmadığı için İlk Durak - Son Durak 23 dakika sürmüştü. Normalde 40-70 dk arası sürüyor.2.30 saat otobüs hattı mi olur ya
Bu harta binmek istesem 1.30 - 2 saat bekleyelere ne olucak peki
Ağır trafikli kısımları farklı yollara aktarılması veya kisaltilsin hat..
çok verimsiz her açıdan
Marmaray, metrobüs, M4 varken tuhaf tuhaf hatlar isletiyorlar boğaz geçişli... trafikte boşa eziyet...
2014 temsada 5 saat 51dk (en azından savaş petrol temsası değilmiş) dünyadaki cehennem deneyimi falan mıRekor ise hala 146 hattında. Toplam 5 Saat 51 dakikayı hiçbir hat geçemedi. (21:15 bakırköy kalkışı rötarla 00:00'da yapılmıştı) 98 hattı yaklaştı fakat o da geçemedi
Ekli dosyayı görüntüle 80408
https://wowturkey.com/konu/istanbul...-uzucu-komik-sasirtici-iptal-sebepleri.11441/ bu konuda paylaşmıştım
Karsana değilde şöföre o kadar saatSolo karsanlar buna dayanabildiklerine şaşırdım açıkcasıEkli dosyayı görüntüle 80406
Evet hocam Boru Sanayiden Halkalıya giderken Diş hastanesine doğru değilde ışıklardan sola dönünce oradaki mahalle. Halkalı Marmaray ve Kanarya Mezarlığı var çevresinde. Tatlış küçük bir kasaba gibi mahalleÇekmecede de Söğütlüçeşme varmış bilmiyordum pardon![]()
Hocam hiç tatlı bir mahalle olduğu söylenemezEvet hocam Boru Sanayiden Halkalıya giderken Diş hastanesine doğru değilde ışıklardan sola dönünce oradaki mahalle. Halkalı Marmaray ve Kanarya Mezarlığı var çevresinde. Tatlış küçük bir kasaba gibi mahalle
Ekli dosyayı görüntüle 80412
Şşş orasını karıştırmayalımHocam hiç tatlı bir mahalle olduğu söylenemez![]()
Grev zamanı 5-6 dakalkması gereken 139A 12 gibi kalkmıştı hatırlıyorumRekor ise hala 146 hattında. Toplam 5 Saat 51 dakikayı hiçbir hat geçemedi. (21:15 bakırköy kalkışı rötarla 00:00'da yapılmıştı) 98 hattı yaklaştı fakat o da geçemedi
Ekli dosyayı görüntüle 80408
https://wowturkey.com/konu/istanbul...-uzucu-komik-sasirtici-iptal-sebepleri.11441/ bu konuda paylaşmıştım
ömür boyu parkinson teşhisine hak kazandırır2014 temsada 5 saat 51dk (en azından savaş petrol temsası değilmiş) dünyadaki cehennem deneyimi falan mı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.