Belediye araçları artık Ford ,Otokar gibi markalardan alınıyor. Tamamen yerliye geçildi.Ben diyeceğimi dedim, Mercedes'e ayıp ettiler.
Belediye araçları artık Ford ,Otokar gibi markalardan alınıyor. Tamamen yerliye geçildi.Ben diyeceğimi dedim, Mercedes'e ayıp ettiler.
Belediye araçları artık Ford ,Otokar gibi markalardan alınıyor. Tamamen yerliye geçildi.
36V'de körüklü çalışabilir mi veya hiç çalıştı mı?36V’de A3058’deyim . Kalabalık akılalmaz . A-257 kalksaydı bundan önce belki daha rahat olabilirdi . Arıza vereceğin zamana tüküreyim A-257
1 kez K1646 çalıştı , Pazar günü ( İstek üzerine ) Öncesinde de çalışan araçlar var elbette ama dediğim gibi çoğu deneme amaçlıydı .36V'de körüklü çalışabilir mi veya hiç çalıştı mı?
Eskişehir’de üretiliyor, fabrika Koç’a aitFord Amerikaların ait hissesi yerli ye ait
Körüğü çok gıcır gucur etmese güzel araç. Otokar Kent XL’de hiç gıcırdama duymadımEski Conectolardaki en sevdiğim şey o kapı kapanma uyarı sesiydi fakat şuan çok daha iyi. Zaten ulaşım çok yorucu kapılar da sessiz çalışsın kafa yormasın sürekli aç kapa aç kapa
Eskişehir’de üretiliyor, fabrika Koç’a ait
Yt'den Eshot'taki Körüklü Kent' seyahat videolarını izlediniz mi bilmiyorum onların bazılarında var gıcırdama.Bu kent xl'ler de inşallah hayal kırıklığına uğratmaz bir süre sonra ama bakalımKörüğü çok gıcır gucur etmese güzel araç. Otokar Kent XL’de hiç gıcırdama duymadım
Kocaeli’nde otobüs mü üretiliyor?Sadece eskişehir değil belki kocaeli de üretiliyor zaten
Başkasına kaptırmadık demiştik, başkası gene bizdenmiş yaBi ara başka bir Procity'yi de kaçırmışlardı hatta haberlere çıktı parçalarını sökmüşler
Bu araç nerdeyse 6 ay çalışmamıştı hatta İhsaniye deki otopark ta yatıyordu
Bu aracın kodu B-245'miş
Yeni, araç mı aldı, parçaları geri mi takıldıBu araç nerdeyse 6 ay çalışmamıştı hatta İhsaniye deki otopark ta yatıyordu
Parçaları geri takıldı herhalde çünkü aynı araçla çalışıyorYeni, araç mı aldı, parçaları geri mi takıldı
Isuzu'nun fabrikası var Çayırova'da.Kocaeli’nde otobüs mü üretiliyor?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.