A-1808 ile A-1659 hep aynı yere koyuyor farkettiniz mi? biri Bahçelievler bölgesi aracı diğeri Atakent bölgesi aracı @Emirinho10 @Rick Grimes
Ben şuan dışarı cıksaydım direk bunların yanına giderdim ama öyle birşey olamayacağına göre hayal kurmayayımValla ben bakmıyorum hiçbirine. Gece dışarı çıkarsam denk geldiklerime bakıyorum o kadar
buraya Yenibosnaya ise A-1623 A-227 A-228 A-1659 A-1808 A-166 A-1869 B-1507Genelde söğütlüçeşmeye park edenler BN1 hattında çalışan araçlar oluyor. B-1797'yi 2-3 gündür aralıksız aynı yerde görüyorum. A-1836 ise her zaman kanarya mezarlığının biraz ilerisine park ediyor.
A-1869 Kuleli durağına park ediyor demiburaya Yenibosnaya ise A-1623 A-227 A-228 A-1659 A-1808 A-166 A-1869 B-1507
A-1869 Kuleli durağına park ediyor demi
Evet hep oraya park ediyorA-1869 Kuleli durağına park ediyor demi
Aaaa bizim peron burası. Heyt eski zamanlar beeŞöyle cng yakıt tankı olur
Ekli dosyayı görüntüle 80207
veya
Bu görsellerdeki gibi cng etiketi yapıştırılmış olur
Sahipleri aynı olabilir.A-1808 ile A-1659 hep aynı yere koyuyor farkettiniz mi? biri Bahçelievler bölgesi aracı diğeri Atakent bölgesi aracı @Emirinho10 @Rick Grimes
CNG'li cobraların 147 çalıştığı zamanlarAaaa bizim peron burası. Heyt eski zamanlar bee
Evet oda Conecto olacak gibiBöylece sadece A-1751 kaldı.
A-1504 Conectosunu gördün mü ki. A-1504 ve A-1751'in Otokar dışı olacağını sanmıyorumEvet oda Conecto olacak gibi
2025 kent bir sürü var olmasa da olurBakalım ilk yeni Kent'i hangi kapı kodu alacak
Eğer conecto aldıysa cidden favori kodlarım A-1504 ve A-1753 olacak bu bölgedeŞükür ya kent almadı gitti Conecto aldı helal olsun şoföre
Önceden ihtimal bile vermiyorduk 76O da yeni nesil Conecto olacağına şimdi 2 tane oldu en azından buna da şükürler olsunEğer conecto aldıysa cidden favori kodlarım A-1504 ve A-1753 olacak bu bölgede
Miss gibi araç ya. İETT şunun solosundan almadı ya bir şey demiyorum. Görüntüsü çok hoşuma gidiyor
Valla bende öyle bir travma oldu ki hala conecto olduklarına inanamıyorum. Her an bir yerden Otokar çıkacakmış gibi geliyorÖnceden ihtimal bile vermiyorduk 76O da yeni nesil Conecto olacağına şimdi 2 tane oldu en azından buna da şükürler olsun
Aman aman darısı bizim ioaş bölgesineMiss gibi araç ya. İETT şunun solosundan almadı ya bir şey demiyorum. Görüntüsü çok hoşuma gidiyor
Valla bende öyle bir travma oldu ki hala conecto olduklarına inanamıyorum. Her an bir yerden Otokar çıkacakmış gibi geliyor![]()
İyi ki almamış , iki yıl sonra eski kasa olurdu araçlarMiss gibi araç ya. İETT şunun solosundan almadı ya bir şey demiyorum. Görüntüsü çok hoşuma gidiyor
Valla bende öyle bir travma oldu ki hala conecto olduklarına inanamıyorum. Her an bir yerden Otokar çıkacakmış gibi geliyor![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.