Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Genelde söğütlüçeşmeye park edenler BN1 hattında çalışan araçlar oluyor. B-1797'yi 2-3 gündür aralıksız aynı yerde görüyorum. A-1836 ise her zaman kanarya mezarlığının biraz ilerisine park ediyor.
buraya Yenibosnaya ise A-1623 A-227 A-228 A-1659 A-1808 A-166 A-1869 B-1507

A-1869 Kuleli durağına park ediyor demi
1000001356.jpg

Yine oradaymış evet

Eğer conecto aldıysa cidden favori kodlarım A-1504 ve A-1753 olacak bu bölgede
Önceden ihtimal bile vermiyorduk 76O da yeni nesil Conecto olacağına şimdi 2 tane oldu en azından buna da şükürler olsun

Konu sahibi
Miss gibi araç ya. İETT şunun solosundan almadı ya bir şey demiyorum. Görüntüsü çok hoşuma gidiyor
Önceden ihtimal bile vermiyorduk 76O da yeni nesil Conecto olacağına şimdi 2 tane oldu en azından buna da şükürler olsun
Valla bende öyle bir travma oldu ki hala conecto olduklarına inanamıyorum. Her an bir yerden Otokar çıkacakmış gibi geliyor 😅:ROFLMAO:

Miss gibi araç ya. İETT şunun solosundan almadı ya bir şey demiyorum. Görüntüsü çok hoşuma gidiyor

Valla bende öyle bir travma oldu ki hala conecto olduklarına inanamıyorum. Her an bir yerden Otokar çıkacakmış gibi geliyor 😅:ROFLMAO:
Aman aman darısı bizim ioaş bölgesine

İyi ki almamış , iki yıl sonra eski kasa olurdu araçlar

Geri
Üst Alt