Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

İroni şekilde tek işleri modifiyeli sivil araçlara ve motorların egzozlarına yazdıkları cezaları betimlemiştim (bunlar yerine gereksiz yerlere park eden araçlara ceza yazsınlar). Otobüsten ceza yiyen yoktur görmedim de. Ventil sesi candır
Islıklı ventil takanlarışikayet ederseniz yaptırım uygulanıyor fakat geri takıyorlar

F3BFA609-3934-4724-AF9D-C582243B3B0C.jpeg

UKOME’nin gündeminde/gündemine girecek konular. Güzergah değişikliğinden aldım daha belli olmadığı için.
Yorumlarımı yazıyorum:
133AK depar güzergah değişikliği talebini merak ediyorum. Bahsedilen depar Akfırat deparı olsa gerek.
139S galiba kısalacak. Madenler’de biten bir deparı var şu an. Belki Çekmeköy Metro’ya kısaltılabilir.
139D’de kısalacak gibi.
139T’yi anlayamadım.
Diğerlerine hakim değilim

İstanbul gibi birkaç geniş cadde dışı tamamen dar sokak ve dönüşler olan bı şehirde körüklü otobüsler ne kadar mantıklı sizce?

Ki normal kısa otobüsler bile zar zor dönüyor çoğu yerden.
Hele araba park edilmiş sokaklarda araçlara sürtmemek için çok yoruluyor şoförler 🤔 🤔
Her mahalleye en az 500 araçlık otoparklar şart koşulmali.
Sokaklarda ise park yasaklanip otobüs şeridi olmali✍️

ne düşünüyorsunuz?
Hepsini NovoCiti Life'a çevireceğiz

Şehir içi otobüslere yakışmıyor bence
güney amerika, uzak asya ülkelerinde yapılıyor. Ben otobüsü özelleştirdiğini, şehre renk kattığını düşünüyorum. Bence güzeller. Bir ülkede bayağı kültür olmuştu hatta unescoya girmişti de hatırlayamadım ülkeyi

Ekli dosyayı görüntüle 79735

UKOME’nin gündeminde/gündemine girecek konular. Güzergah değişikliğinden aldım daha belli olmadığı için.
Yorumlarımı yazıyorum:
133AK depar güzergah değişikliği talebini merak ediyorum. Bahsedilen depar Akfırat deparı olsa gerek.
139S galiba kısalacak. Madenler’de biten bir deparı var şu an. Belki Çekmeköy Metro’ya kısaltılabilir.
139D’de kısalacak gibi.
139T’yi anlayamadım.
Diğerlerine hakim değilim
Kırılım noktası derken kademeli tarife için değişim noktası oluyor sanırım.

Geri
Üst Alt