Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

F3BFA609-3934-4724-AF9D-C582243B3B0C.jpeg

UKOME’nin gündeminde/gündemine girecek konular. Güzergah değişikliğinden aldım daha belli olmadığı için.
Yorumlarımı yazıyorum:
133AK depar güzergah değişikliği talebini merak ediyorum. Bahsedilen depar Akfırat deparı olsa gerek.
139S galiba kısalacak. Madenler’de biten bir deparı var şu an. Belki Çekmeköy Metro’ya kısaltılabilir.
139D’de kısalacak gibi.
139T’yi anlayamadım.
Diğerlerine hakim değilim

İstanbul gibi birkaç geniş cadde dışı tamamen dar sokak ve dönüşler olan bı şehirde körüklü otobüsler ne kadar mantıklı sizce?

Ki normal kısa otobüsler bile zar zor dönüyor çoğu yerden.
Hele araba park edilmiş sokaklarda araçlara sürtmemek için çok yoruluyor şoförler 🤔 🤔
Her mahalleye en az 500 araçlık otoparklar şart koşulmali.
Sokaklarda ise park yasaklanip otobüs şeridi olmali✍️

ne düşünüyorsunuz?
Hepsini NovoCiti Life'a çevireceğiz

Ekli dosyayı görüntüle 79735

UKOME’nin gündeminde/gündemine girecek konular. Güzergah değişikliğinden aldım daha belli olmadığı için.
Yorumlarımı yazıyorum:
133AK depar güzergah değişikliği talebini merak ediyorum. Bahsedilen depar Akfırat deparı olsa gerek.
139S galiba kısalacak. Madenler’de biten bir deparı var şu an. Belki Çekmeköy Metro’ya kısaltılabilir.
139D’de kısalacak gibi.
139T’yi anlayamadım.
Diğerlerine hakim değilim
Kırılım noktası derken kademeli tarife için değişim noktası oluyor sanırım.

Konu sahibi
Şuan konumda Medipol Bağcılar Üni tarafında yatıyor gözüküyor . Evime çok yakın belki bakmaya gidebilirim .
Ben aldığını sanmıyorum ama yakınsa ve müsaitseniz bakabilirsiniz. Çok ümitli olmayın derim şahsen. Biraz sorunlu bir araçtır kendisi. 1 yıl çalışmaz gelir 1-2 hafta arıza verir 1 gün çalışır yine gider

Konu sahibi
Yok A-1510 7. oldu daha sekizinciye gelmedik hocam. Bu şekilde değişeceği kesin olan A-1504 ve A-1751 kaldı
Belli ki toplu 0 KM Otokar Alımı olmuş. Diğer araçlarda sırasıyla sıfır Otokar olacaktır (A-1504 ve A-1751)
O zaman bu işi size bırakıyorum hocam . Beni ümitlendirin lütfen ihtiyacım var 🤣
Umarım inşallah. Bence alındıysa İUAŞ değil yine ÖHO almıştır

Geri