Normalde 78C'ye binecektim ama ben Conecto G bekliyordum O2199 var ya oyüzden MK50 A-1004 Procity TR ya da 36ES A-359 a bineceğim
Çok erken gitmişsin oraya , bu saatlerde berbat çalışıyor 78C , Saat 4’ten sonra sık seferi var .Normalde 78C'ye binecektim ama ben Conecto G bekliyordum O2199 var ya oyüzden MK50 A-1004 Procity TR ya da 36ES A-359 a bineceğim
Evet ben de bakınca saatlerine öyle dedimÇok erken gitmişsin oraya , bu saatlerde berbat çalışıyor 78C , Saat 4’ten sonra sık seferi var .
Greenwashing deyır buna, şirketler bizden daha çok çevreyi kirletirken bizlere çevreci olun diyorlar. Bundan ötürü elektrikli arabaları ve elektrikli arabacıları samimi bulmuyorumBu arada bu elektrikli takıntım sadece otobüslerden ibaret değil. Bu tutumum normal günlük otomobillerden başladı. Tesla vs hiç sevmem. Tek sevdiğim Taycan o da görüntüsünden dolayı başka türlü sevmiyorum.
Elektrikli aracın sessizliği araçların ruhunu bozuyor. Çoğu insan daha iyi motor sesi duymak adına tonlarca motor swap işleriyle uğraşıyorlar. Arabacı insanlar dediğimi anlayacaktır ama sadece A noktasından B noktasına gitmek için kullananlar anlamaması normal. Ben elektriğin araçlarının ruhunu öldürdüğünü düşünüyorum ve abartıldığı kadar da çevreci olduğunu düşünmüyorum (hatta üretim aşamasında bir olayları varmış sanırım okumuştum) . Bu kadar çevreyi düşünüyorlarsa ilk önce fabrikalara çözüm bulsunlar araçlardan önce
Yok yok allah CNG yüzü göstermesin bi daha bence elektrikliden de beterBence çevre için alınacaksa CNGli alırsın
Allah KorusunBence çevre için alınacaksa CNGli alırsın
Araçların motor gücü fazla olduğu zaman bir şey olmazYok yok allah CNG yüzü göstermesin bi daha bence elektrikliden de beter
Maalesef doğru. CNG'li isterdim fakat CNG'li olup tutunan tek marka olmadı. Temsalar dökülüyor, İETT'nin olmasa çoktan hurdalıktaydılar. CNG'li karsanlar içlerinden en iyileri. MAN ve TCV'ler kalmadı zaten. İstanbul'a CNG gitmiyorYok yok allah CNG yüzü göstermesin bi daha bence elektrikliden de beter
CNGyi İstanbulda değer verilmedi yurtdışında araçlar daha çok tutuyorMaalesef doğru. CNG'li isterdim fakat CNG'li olup tutunan tek marka olmadı. Temsalar dökülüyor, İETT'nin olmasa çoktan hurdalıktaydılar. CNG'li karsanlar içlerinden en iyileri. MAN ve TCV'ler kalmadı zaten. İstanbul'a CNG gitmiyor
98 bölgesindeki Cobralar aktif çalışıyor ve durumları fena değil ama bir kısmı da dizele çevrildi
Çünkü olay yine yollara geliyor ve şehir haddinden çok daha kalabalık. Otobüsler seferlerine yetişemiyor ve pik saatlerde normal yolcu kapasitesinin 2 katında yolcu taşıyorlarCNGyi İstanbulda değer verilmedi yurtdışında araçlar daha çok tutuyor
Tüm filonun bu araçlardan olduğunu düşünemiyorumMaalesef doğru. CNG'li isterdim fakat CNG'li olup tutunan tek marka olmadı. Temsalar dökülüyor
Hibrit ÖHO’da görmüştüm. Olabilir oHybrid otobüs alalım İstanbula olmaz mı
2023 yılında 30 adet hibrit otobüs ihalesi açılmıştı fakat katılım olmadığı gerekçesi ile iptal edilmiştiHybrid otobüs alalım İstanbula olmaz mı
İhalenin açıldığı yıl Conecto hybrid yeni çıkmıştı2023 yılında 30 adet hibrit otobüs ihalesi açılmıştı fakat katılım olmadığı gerekçesi ile iptal edilmişti
İETT - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü
Detail | İETT - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğüiett.istanbul
Yani 98 hattı araçları yokuş bile çıkamıyor ...Maalesef doğru. CNG'li isterdim fakat CNG'li olup tutunan tek marka olmadı. Temsalar dökülüyor, İETT'nin olmasa çoktan hurdalıktaydılar. CNG'li karsanlar içlerinden en iyileri. MAN ve TCV'ler kalmadı zaten. İstanbul'a CNG gitmiyor
98 bölgesindeki Cobralar aktif çalışıyor ve durumları fena değil ama bir kısmı da dizele çevrildi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.