Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bu araçta satıldığında İstanbul'da Aktif Hiç Man Olamayacak . Direkt Dönem Kapanacak . Tıpkı A-160 Gibi . Bu Şekilde İstanbul'da Kalan Son Man , Kocasinan Hurdalığında Yatan A-1636 Olacak . Ki Oda Tekrar KODU Aktif Etmek İçin Gelirse Gelir Yoksa Bitti Bu İş :(

MAN gibi bir markanın İstanbulda bu kadar erken tarihe karışması üzücü. Sıradaki marka TCV ondan sonra da değişimler sonucu Tezeller tarihe gömülür
MAN kaliteli bir marka aslında . Asıl Tezeller gibi markaların erkenden tarih olması lazım . Ya da Türkiye'de artık MAN kullanan şehir sayısı düştüğü için alım falan yapılmıyordur. Bilemiyorum

MAN kaliteli bir marka aslında . Asıl Tezeller gibi markaların erkenden tarih olması lazım . Ya da Türkiye'de artık MAN kullanan şehir sayısı düştüğü için alım falan yapılmıyordur. Bilemiyorum
Sizdeki Man'lar da 2015 modelli miydi?

Konu sahibi
Konyadaki gibi İETT topluca körüklü MAN alırsa anca MAN gelir. Umarım da alır ama alacaklarını sanmıyorum

Şöforlere üniforma zorunluluğu mu gelmiş? Bugün gördüğüm şöförlerin hepsi İETT logolu mavi polo giyiyordu ve ilk kez gördüm
Bazı şoförler beyaz gömlek bazıları mavi polo oluyor sanırım onu kendileri seçiyorlar

Konu sahibi
Şöforlere üniforma zorunluluğu mu gelmiş? Bugün gördüğüm şöförlerin hepsi İETT logolu mavi polo giyiyordu ve ilk kez gördüm
Dün benzerini soracaktım. Ben full Mavi tişört siyah pantolon görürken tam şoför değişikliğine denk geldim. Aracı bırakan şoförde beyaz gömlek ve siyah pantolon vardı. Yerine gelen abide mavi tişört vardı. Acaba kıyafete göre yetki/rütbe seviyesi falan mı var

Dün benzerini soracaktım. Ben full Mavi tişört siyah pantolon görürken tam şoför değişikliğine denk geldim. Aracı bırakan şoförde beyaz gömlek ve siyah pantolon vardı. Yerine gelen abide mavi tişört vardı. Acaba kıyafete göre yetki/rütbe seviyesi falan mı var
Dün TM3'te tişört+şortolon yapan şöfor görünce ilginç geldi

Geri
Üst Alt