36V ozlemis geri donmek icin yapiyorNeden peki abi ? Böyle bir depar filan da yok ?
36V ozlemis geri donmek icin yapiyorNeden peki abi ? Böyle bir depar filan da yok ?
Ya da Alt taraf sürekli değişiyor mu ? Yan tabelalar gibi ? Öho araçlarında var bu dediğim mesela , geçtiği önemli yerleri tek tek yazıyorNeden peki abi ? Böyle bir depar filan da yok ?
Sıkıntı çıkarmayan Avenue yoktur herhaldeHararet yapan A-1510 Temsa yerine verilmiş. Tamir olunca geri dönmüş
Eski deparları listeleyen bir aplikasyonum var, bakayım var mı yok mu.Neden peki abi ? Böyle bir depar filan da yok ?
Ring depar olabilir. Liste dışı video.O durak depar olamaz bence, araçların durabilecekleri yer yok
Hocam site çok güzel elinize sağlık acaba herkese açık yapmayı düşünüyor musunuz ileridrRing depar olabilir. Liste dışı video.
Depar vardı diye hatırlıyorum ama taaa kaç sene önceBence öyle değildir, O1264 Giyimkent'e geldiği zaman içinde iki teyze vardı
Düşünürüm tabi ki, eğer vakit bulabilirsem açık kaynak olarak geliştirmeyi de düşünüyorum. Ancak maddi yetersizlik nedeniyle yayınlama yapamıyorum.Hocam site çok güzel elinize sağlık acaba herkese açık yapmayı düşünüyor musunuz ileridr
Bende yenibosna peronlarda A-160 görevsiz gördüm direkt çektim. Eve geçeyim paylaşacağım şuan 89A'dayımA-382, onu da aşırı utangaçlığım yüzünden sadece arkadan çektim
Bende valla telefonla oynarmış gibi durağa yaslanıp öyle çekiyorum fark edilmiyorBir türlü aşamıyorum şu utangaçlığımıarkadan da güzel çıktı şimdilik böyle olsun
Temsa el mi değiştirdi?Sanki el değiştirdikten sonra kalite arttı gibi
evet konkordatoya girdi ve satıldıTemsa el mi değiştirdi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.