Ne yapmışım ne yapmışımBizde böyle şoförler bana gelmiyor bir iki kere oldu o kadar, hepsini @Atabey kendi hatlarına ayartmış
Ne yapmışım ne yapmışımBizde böyle şoförler bana gelmiyor bir iki kere oldu o kadar, hepsini @Atabey kendi hatlarına ayartmış
Neydiki aracı ?2015 maalesef
2011 ProcityNeydiki aracı ?
Çok Büyük Değişim Ayakta Alkışlanır2011 Procity
2030'da tekrar değiştirmesi gerecekÇok Büyük Değişim Ayakta Alkışlanır![]()
İsuzu işte hadi Rick İsuzu isyan hikayesi gelicek böyle devam edersenA-382 daha büyük değişim yaşadı. Eski kasa procityden yeni makyajlı kasa Isuzu'ya ama makyajlı kasayı ben sevemedim. 2015-2024 kasa Isuzu Citiportlar daha çok hoşuma gidiyor
A-116'da öyleA-382 daha büyük değişim yaşadı. Eski kasa procityden yeni makyajlı kasa Isuzu'ya ama makyajlı kasayı ben sevemedim. 2015-2024 kasa Isuzu Citiportlar daha çok hoşuma gidiyor
Sence bizim bölgede büyük değişiklik ne olabilir araç konusunda?A-116'da öyle
Bölgeyi söyle bi iki bişey diyebilirimSence bizim bölgede büyük değişiklik ne olabilir araç konusunda?
Kuyumcukent/BasınsitesiBölgeyi söyle bi iki bişey diyebilirim
Asıl Alibeyköy'e bak.Şuan iuaş'ta en çok temsa olan bölge biz olabiliriz![]()
Söyledim bölgemiBölgeyi söyle bi iki bişey diyebilirim
A-1517 senin favori isuzu muA-1517 şuan seferlerde imkanı yok. Dediğin araç 34 NMD 149 gibi bir plakalı daha satılmamış Isuzudur. Dün görmüştüm onu
Ekli dosyayı görüntüle 78122
Şuan Küçükçekmece Isuzu Bayisinde A-1517 ve A-128'in eski akiası var
Aramızda kayseri ile ilgilenen varsa Küçükçekmece Isuzu da Süha servis aracı 38 plakalaı Novocitiler vardı
A-1517 şuan seferde ve bayadır çalışıyor imkanı yok. Dediğin araç 34 NMD 149 gibi bir plakalı daha satılmamış Isuzudur. Dün görmüştüm onuBirde 34 NHD 149 Plakalı makyajsız kasa Isuzu vardı ama daha satılmamış sanırım kodu yoktu üstünde
Valla knk o bölgede 31/98B gibi hatlar var araçları eski ama çoğu süsleme yapılan araç değişim olursa çok iyi olurSöyledim bölgemi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.