Abonmanı nasıl bitiriyorsunuzA-369 36 kartımı okuttum abonmanım bitmiş
A-370 ile şuan geri dönüyorum
Abonmanı nasıl bitiriyorsunuzA-369 36 kartımı okuttum abonmanım bitmiş
A-370 ile şuan geri dönüyorum
Tarihi bitmiş olabilir ama benim Üniversiteye giderken 2-3 kez 200 basımı bitirmiştim. Bazen çok çıkınca yetmiyor iade almadığın zamanlarda. Marmaray'a 2-3 durak için biniyordum iade almaya üşeniyordumAbonmanı nasıl bitiriyorsunuz
O-1160? O-1180?
Ben uğraşmama rağmen bitiremiyorum millet nasıl otobüse biniyorsaAbonmanı nasıl bitiriyorsunuz
Süresi bitmiş demek istedim gitmeden düşündüm uygulamadan bakayım diye ama geç kalmıştım yoksa içinde daha 90 küsür vardıAbonmanı nasıl bitiriyorsunuz
Bence O1180O-1160? O-1180?
Marmaraya iade almaya üşeneni ilk defa görüyorum ben her daim bunu yapıyorum ben asla 2-3 duraklık bin(e)miyorum amaTarihi bitmiş olabilir ama benim Üniversiteye giderken 2-3 kez 200 basımı bitirmiştim. Bazen çok çıkınca yetmiyor iade almadığın zamanlarda. Marmaray'a 2-3 durak için biniyordum iade almaya üşeniyordum
Metrobüse giderken Sefaköy Trafiğine girmemek için Halkalı - Küçükçekmece ( 2 durak Mustafa Kemal ve Küçükçekmece) arasında Marmaray'a binip küçükçekmecede inip metrobüse yürüyerek gidiyordum. İade kısmına gelirsek de abonmanın verdiği rahatlık olduğu için almıyorum. TL bassaydın kuruşuna kadar alırdımMarmaraya iade almaya üşeneni ilk defa görüyorum ben her daim bunu yapıyorum ben asla 2-3 duraklık bin(e)miyorum ama
Fotoğraf dün çekildiyse, bu hatta O1186 çalışmış ve Plakası da uyuşuyor gibi.
Aynen dün çektim hatta 1 Sultangazi aracı var o olması lazımFotoğraf dün çekildiyse, bu hatta O1186 çalışmış ve Plakası da uyuşuyor gibi.
Gördüğüm kadarıyla plaka 34 TP 61XX
O1186 -> 34 TP 6149
Ekli dosyayı görüntüle 78125
Evet dün iki araç çalışmış O1186 ve O1224. O1224 olamaz zaten o yüzden O1186Aynen dün çektim hatta 1 Sultangazi aracı var o olması lazım
Özel şöförlü (gaziden geçen hatlar)Arkadaşın der "Ben Renault Meganela geleceğim hemde yeni model ağla)
Bu arada bizim geldiğimiz araç:23 Milyonluk (körüklü için tahmin solosu 17 milyon) Otokar Kent Lfle gelirsin hemde özel şoförlü
İşte şimdi birşey başardın
Milyonluk araçla gidiyoruz işte her şehirde Arkadaşlarınıza hava atmanız tavsiye edilirÖzel şöförlü (gaziden geçen hatlar)
10 numarada da anons geçmişlerdi halbuki iett sayfasındaBugün Bostancı'nın eski peronlarına gittim. Çoğu peronlarının sahile taşındığını bilmiyorlardı. Bende onlara 'otobüs mü bekliyorsunuz' dedim onlarda 'evet 10 numarayı bekliyoruz' dediler. Bende onlara 'Buraya artık otobüs gelmiyor, peronlar sahile taşındı' diyerek onlara peronlara doğru tarif ettim. Durakların arkasında yazıyı okuyorlar ama yinede bekliyorlar, yaklaşık yarım saatir orada otobüs bekliyorlardı. Ben söylemeseydim akşama kadar beklerlerdi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.