Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Abonmanı nasıl bitiriyorsunuz
Tarihi bitmiş olabilir ama benim Üniversiteye giderken 2-3 kez 200 basımı bitirmiştim. Bazen çok çıkınca yetmiyor iade almadığın zamanlarda. Marmaray'a 2-3 durak için biniyordum iade almaya üşeniyordum

Tarihi bitmiş olabilir ama benim Üniversiteye giderken 2-3 kez 200 basımı bitirmiştim. Bazen çok çıkınca yetmiyor iade almadığın zamanlarda. Marmaray'a 2-3 durak için biniyordum iade almaya üşeniyordum
Marmaraya iade almaya üşeneni ilk defa görüyorum ben her daim bunu yapıyorum ben asla 2-3 duraklık bin(e)miyorum ama

Konu sahibi
Marmaraya iade almaya üşeneni ilk defa görüyorum ben her daim bunu yapıyorum ben asla 2-3 duraklık bin(e)miyorum ama
Metrobüse giderken Sefaköy Trafiğine girmemek için Halkalı - Küçükçekmece ( 2 durak Mustafa Kemal ve Küçükçekmece) arasında Marmaray'a binip küçükçekmecede inip metrobüse yürüyerek gidiyordum. İade kısmına gelirsek de abonmanın verdiği rahatlık olduğu için almıyorum. TL bassaydın kuruşuna kadar alırdım

Konu sahibi
Ekli dosyayı görüntüle 78102
48K Kemerburgaz -Ağaçlı Köyü
Kapı no sunu alamadım uzaktaydım
Fotoğraf dün çekildiyse, bu hatta O1186 çalışmış ve Plakası da uyuşuyor gibi.

Gördüğüm kadarıyla plaka 34 TP 61XX

O1186 -> 34 TP 6149

Ekran görüntüsü 2025-08-18 170755.png

Arkadaşın der "Ben Renault Meganela geleceğim hemde yeni model ağla)
Bu arada bizim geldiğimiz araç:23 Milyonluk (körüklü için tahmin solosu 17 milyon) Otokar Kent Lfle gelirsin hemde özel şoförlü
İşte şimdi birşey başardın
Özel şöförlü (gaziden geçen hatlar)

Bugün Bostancı'nın eski peronlarına gittim. Çoğu peronlarının sahile taşındığını bilmiyorlardı. Bende onlara 'otobüs mü bekliyorsunuz' dedim onlarda 'evet 10 numarayı bekliyoruz' dediler. Bende onlara 'Buraya artık otobüs gelmiyor, peronlar sahile taşındı' diyerek onlara peronlara doğru tarif ettim. Durakların arkasında yazıyı okuyorlar ama yinede bekliyorlar, yaklaşık yarım saatir orada otobüs bekliyorlardı. Ben söylemeseydim akşama kadar beklerlerdi.

Bugün Bostancı'nın eski peronlarına gittim. Çoğu peronlarının sahile taşındığını bilmiyorlardı. Bende onlara 'otobüs mü bekliyorsunuz' dedim onlarda 'evet 10 numarayı bekliyoruz' dediler. Bende onlara 'Buraya artık otobüs gelmiyor, peronlar sahile taşındı' diyerek onlara peronlara doğru tarif ettim. Durakların arkasında yazıyı okuyorlar ama yinede bekliyorlar, yaklaşık yarım saatir orada otobüs bekliyorlardı. Ben söylemeseydim akşama kadar beklerlerdi.
10 numarada da anons geçmişlerdi halbuki iett sayfasında

Geri
Üst Alt