Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Saçmalık zaten 89K dan aldılar da aldılar öho araçları da 6 7 tane var bu hat günde 10 araçla nasıl hizmet versin akıldan yoksun bunlar yemin ederim
Yanımdan şimdi 89K geçti eski kasa akia tıka basa doluydu haklısın valla

Banyo yaptıktan ve tıraş olduktan sonra şu meşhur 1264'ü çekmeye gidiyorum. O kadar çok konuşuldu ki özel hazırlıklar yaptım. 🤣

Bir de sırf ben kamerayı elime aldım diye bu araç arızalanırsa ne gülerim ama. 😅
Abi dikkat et , gusül filan aldın mı ? Varsa da bir kez daha üstüne al . Yanındada küçük bir Kur’an Kitabı götür ne olur ne olmaz . Adamı dinden çıkarır bu otobüs . Sağ salim eve dönersin inşallah 🤣

Abi dikkat et , gusül filan aldın mı ? Varsa da bir kez daha üstüne al . Yanındada küçük bir Kur’an Kitabı götür ne olur ne olmaz . Adamı dinden çıkarır bu otobüs . Sağ salim eve dönersin inşallah 🤣
Alnına nazar boncuğu da yapıştırsın istersen

Bence 89K-1 olacaksa onları İETT yapmalı. İETT hariç tüm araçlar 89K çalışmalı
Yeter mi bilmem ama bence İstanbul'daki BÜTÜN hatlara en az 1 seferinde iett olmalı
Dar yollu köy hatları haricinde tabii,

Otonom bir araç almak istiyorlarsa şehir içine , ilk yapmaları gereken resmen bariyerlerle ayrılmış bir otobüs şeridi yapmak . Daha sonra yolların otonoma elverişliliği vs. bazı yollardaki şeritler artık gözükmüyor resmen , millet aklında nasıl kaldıysa öyle gidiyor

Otobüse binmeyeceğim, sadece foto çekip gideceğim. 😃

IMG_3008.JPG

Geri
Üst Alt