Maalesef ineli çok olduFoto var mi?
Maalesef ineli çok olduFoto var mi?
Yanımdan şimdi 89K geçti eski kasa akia tıka basa doluydu haklısın vallaSaçmalık zaten 89K dan aldılar da aldılar öho araçları da 6 7 tane var bu hat günde 10 araçla nasıl hizmet versin akıldan yoksun bunlar yemin ederim
Abi dikkat et , gusül filan aldın mı ? Varsa da bir kez daha üstüne al . Yanındada küçük bir Kur’an Kitabı götür ne olur ne olmaz . Adamı dinden çıkarır bu otobüs . Sağ salim eve dönersin inşallahBanyo yaptıktan ve tıraş olduktan sonra şu meşhur 1264'ü çekmeye gidiyorum. O kadar çok konuşuldu ki özel hazırlıklar yaptım.
Bir de sırf ben kamerayı elime aldım diye bu araç arızalanırsa ne gülerim ama.![]()
89K'ya 3-4 iett takviyesi şart o zamanYanımdan şimdi 89K geçti eski kasa akia tıka basa doluydu haklısın valla
Alnına nazar boncuğu da yapıştırsın istersenAbi dikkat et , gusül filan aldın mı ? Varsa da bir kez daha üstüne al . Yanındada küçük bir Kur’an Kitabı götür ne olur ne olmaz . Adamı dinden çıkarır bu otobüs . Sağ salim eve dönersin inşallah![]()
Bence 89K-1 olacaksa onları İETT yapmalı. İETT hariç tüm araçlar 89K çalışmalı89K'ya 3-4 iett takviyesi şart o zaman
Yeter mi bilmem ama bence İstanbul'daki BÜTÜN hatlara en az 1 seferinde iett olmalıBence 89K-1 olacaksa onları İETT yapmalı. İETT hariç tüm araçlar 89K çalışmalı
Sadece İETT çalışan bir sürü hat var yetmeyebilirYeter mi bilmem ama bence İstanbul'daki BÜTÜN hatlara en az 1 seferinde iett olmalı
Dar yollu köy hatları haricinde tabii,
Garajlar hala daha araçları barındırıyor 20-25 hatta fazlasıSadece İETT çalışan bir sürü hat var yetmeyebilir
18 metre elektrikli otobüs ooldu başkaİETT karsan e-ata 18 alsin![]()
maalesef bu araçlar otonom değilGarajlar hala daha araçları barındırıyor 20-25 hatta fazlası
Keşke olsaymış ama, diyeceğim Otonom araç İstanbul trafiğindeki hatalı sürücülerle nasıl baş etsinmaalesef bu araçlar otonom değil
Otokar’a abone olurlar benceİETT karsan e-ata 18 alsin![]()
zırhlı bir araç ve trafikteki herkese alt ırk muamelesi yapan bir yapay zekayla işler kotarılabilirKeşke olsaymış ama, diyeceğim Otonom araç İstanbul trafiğindeki hatalı sürücülerle nasıl baş etsin
Trafikte bana da alt ırk diyecekse yoh abi, ben, yürürüm yahu,zırhlı bir araç ve trafikteki herkese alt ırk muamelesi yapan bir yapay zekayla işler kotarılabilir
Bir kaç sene önce İ.E.T.T genel müdürü otonom KARSAN Atak'ı test etmişti.Keşke olsaymış ama, diyeceğim Otonom araç İstanbul trafiğindeki hatalı sürücülerle nasıl baş etsin
Abi dikkat et , gusül filan aldın mı ? Varsa da bir kez daha üstüne al . Yanındada küçük bir Kur’an Kitabı götür ne olur ne olmaz . Adamı dinden çıkarır bu otobüs . Sağ salim eve dönersin inşallah![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.