Hocam tam olarak hangi bölgede yaşıyorsunuz merak ettim sakıncası yoksaA-1536 (2011 Otokar Kent) Hem yaş sınırı var hem arıza verip hem de göreve gitmiyor aracını değiştirmesi %70 inşallah değişir
Hocam tam olarak hangi bölgede yaşıyorsunuz merak ettim sakıncası yoksaA-1536 (2011 Otokar Kent) Hem yaş sınırı var hem arıza verip hem de göreve gitmiyor aracını değiştirmesi %70 inşallah değişir
Bayrampaşa Ada Parka çok yakın bir yere taşındık ve bu eski taşınmadan önceki (Kayaşehir) bölgeme yakın hatlar ve araçlarıda unutamadım bir türlü oyüzdenHocam tam olarak hangi bölgede yaşıyorsunuz merak ettim sakıncası yoksa
Üsküdar dedim. Üsküdar'a gideceğim. Citaro fotoğrafları çekebilirim belki.Citaro'ları hep Üsküdar'da çok görüyorum. 15 türevli hatlarda hep Citaro.
Evini basacaklar şimdihe görememişim pardon. Evet neredeyse dibimde yer 1-2 dakika da yürürüm o kadarcık![]()
Tamda ne var saatinde kalkmış diyecektim ki parantez içinde İETT servis kodu var. Yerine İETT çalışmış sanırım
Koca mahalle bulabilirlerse bassınlar çayımı içsinlerEvini basacaklar şimdi![]()
Hocam sizden bir İsuzu Novociti Life fotoğrafları İstanbuldan rica edebilir miyim detaylı iç dış fotoğraf hatta git şoföre otobüsün içinş boşken çekebilir miyim de? Sizin İsuzu Novocitileri merak ediyorum hem denersinTamda ne var saatinde kalkmış diyecektim ki parantez içinde İETT servis kodu var. Yerine İETT çalışmış sanırım
Moderatörlük elimizde olsa ip'ne bakacağız bulacağız da ibre tersinde şu anda,Koca mahalle bulabilirlerse bassınlar çayımı içsinler![]()
Bizimki kadar güzel durmaz o kesin, sarı sarı ne bu taksi miHocam sizden bir İsuzu Novociti Life fotoğrafları İstanbuldan rica edebilir miyim detaylı iç dış fotoğraf hatta git şoföre otobüsün içinş boşken çekebilir miyim de? Sizin İsuzu Novocitileri merak ediyorum hem denersin
İett renkleri kötü zaten Bizim otobüslere bak Peron Yıldızları maşallah maşallah bunların hepsi bakımsız pis duruyorBizimki kadar güzel durmaz o kesin, sarı sarı ne bu taksi mi
(Beğenmedi otokarların %80'i peron yıldızı arkadaşlar bilginize)İett renkleri kötü zaten Bizim otobüslere bak Peron Yıldızları maşallah maşallah bunların hepsi bakımsız pis duruyor
Küçük otobüsleri sevmiyorum. Çalıştığı hatlar bana ters oluyor. Bir kere dıştan paylaştım yeterHocam sizden bir İsuzu Novociti Life fotoğrafları İstanbuldan rica edebilir miyim detaylı iç dış fotoğraf hatta git şoföre otobüsün içinş boşken çekebilir miyim de? Sizin İsuzu Novocitileri merak ediyorum hem denersin
Sarı global renktir. Her şeye yakışırBizimki kadar güzel durmaz o kesin, sarı sarı ne bu taksi mi
Aynen kesin yaşanmıştırİett renkleri kötü zaten Bizim otobüslere bak Peron Yıldızları maşallah maşallah bunların hepsi bakımsız pis duruyor
Oğlum ben Yayla'ya kötü araç göndermem@Semih için özel Olarak O1264ü çektim Ekli dosyayı görüntüle 77977
36Vye Sanos verecezOğlum ben Yayla'ya kötü araç göndermem
11YZ yi açacağımız zaman BMC'ler CNG Temsa'lar Öho'da 2023 İsuzular havada uçuşacak
11YZ açıldıktan sonra 36V'ye atlıkarınca versen faydasız @Semih hep 11YZ kullanır36Vye Sanos verecez
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.