MenimahalleHiç yenimahalleyi okumaay çalışmadım ama menimahalle yetro diye okurdum herhalde

MenimahalleHiç yenimahalleyi okumaay çalışmadım ama menimahalle yetro diye okurdum herhalde
Menimahalle![]()
Ağzımızı neye açsak gidiyorC-1605 en azından yine çevremden geçiyor ama diğer ikisine çok üzüldüm orada yeterince otokar yokmuş gibi
Tüm hatlar full Akia olur bizim bu şanslaŞunu da yazayım bari gidiyorlar madem. İETT'nin Akiaları kadar güzel bir araç modeli yok.
Bir de ters tepip daha çok vermeye başlıyorlarmış.![]()
Deme öyle senin nazarın var hadi Yasin'in yok ona ters tepmez deTüm hatlar full Akia olur bizim bu şansla![]()
Satıp para kazanmak yerine hibe edeceğini sanmıyorumBu arada öho, 15 yıl kotajını dolduran araçlarını hibe verebiliyor mu?
Satsın gene de bizim belediyeye söyleriz alır benim oğlanı,Satıp para kazanmak yerine hibe edeceğini sanmıyorum
Akialar gidiyor mu nereye gidiyorlar anadolu yakasını görmeden bıraktırmamŞunu da yazayım bari gidiyorlar madem. İETT'nin Akiaları kadar güzel bir araç modeli yok.
Bir de ters tepip daha çok vermeye başlıyorlarmış.![]()
Şöyle kurtköye yunusa gitseler de normalde 2013 otokardan başka bir araç veril(e)meyen hatlarda bunlara binsem… polaris tabelalı 130H’da da havalimanı simgesi olur muyduKarşıya gitsinler zaten benim de gönlümden geçen o
Sarıgazi iyi bakar bence kurtköy ikitelliye özenirse bozar eder, Topkapı minvali bir garaj şartŞöyle kurtköye yunusa gitseler de normalde 2013 otokardan başka bir araç veril(e)meyen hatlarda bunlara binsem… polaris tabelalı 130H’da da havalimanı simgesi olur muydu
Kurtköy garajı güzel bir garaj ama sürekli tıka basa otobüs dolu oluyor şöför mü az acabaSarıgazi iyi bakar bence kurtköy ikitelliye özenirse bozar eder, Topkapı minvali bir garaj şart
Bir de kurtköy 2 geliyormuş şoför azlığı varsa orası canlı kabristan olurKurtköy garajı güzel bir garaj ama sürekli tıka basa otobüs dolu oluyor şöför mü az acaba
Kurtköy 2 ye galiba körüklü atacaklar sadece anlayabildiğim kadarıyla. Belki bbbusları da oraya yollarlarBir de kurtköy 2 geliyormuş şoför azlığı varsa orası canlı kabristan olur
Yeni döneme girerim heralde birde Ulaşım komisyonu açılabilirmiş zaten.Satsın gene de bizim belediyeye söyleriz alır benim oğlanı,
@Atabey
Çocuk Meclisindesin Hala Değil Mi?
Belki bbbusları da oraya yollarlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.