Çok sürpriz oldu ya. Mesaj yazıldıktan sonra araçlara bir baktım Sarıyerde 59RS'telerBende Yeni Araç Gelmiştir Diye Sevindim
Çok sürpriz oldu ya. Mesaj yazıldıktan sonra araçlara bir baktım Sarıyerde 59RS'telerBende Yeni Araç Gelmiştir Diye Sevindim
Ya ne b*k varda gidiyorlar anlamadım ki zaten bizim bölgede her gün en az 2-3 tane temsa arızadan ya Ümraniyeye ya da Başakşehir'e Gidiyor. Bide Üstüne Araç Verip Araç AlmıyoruzÇok sürpriz oldu ya. Mesaj yazıldıktan sonra araçlara bir baktım Sarıyerde 59RS'teler
76O/89/89S/97M ve 89K/97GE/141M/98H bölgelerinde araçlar gitmeye başladı. Yaprak dökümü yaşıyoruz. Sorun şu yerlerine araçta gelmiyorYa ne b*k varda gidiyorlar anlamadım ki zaten bizim bölgede her gün en az 2-3 tane temsa arızadan ya Ümraniyeye ya da Başakşehir'e Gidiyor. Bide Üstüne Araç Verip Araç Almıyoruz![]()
Yalnız Bizim Bölgede 89M'de Var .d76O/89/89S/97M ve 89K/97GE/141M/98H bölgelerinde araçlar gitmeye başladı. Yaprak dökümü yaşıyoruz. Sorun şu yerlerine araçta gelmiyor
Cumartesi - Pazar bir araç gitse nolacak gitmese nolacakYalnız Bizim Bölgede 89M'de Var .d
89K'ya baktım. Şaşırdım cidden. Bölgede araç kalmamiş sanırım. Seferleri azalmış baya. Onun haricinde bir çoğu 89K-1 deparı. Depar kalkışları azaltılmalı bence. 98S'nin yanında baya az kalmış hat hemde Aksaray gibi ulaşımın ters olduğu bir yere gidiyorBirde 89K ya bakın hocam 89K daha kalabalık mahalleden geçiyor ama 89K yok denecek kadar az 98S her dakikada kalkıyor
Size yemin ederim ki en az 20 kere çözüm merkezine yazdım 20 kere aynı cevabı aldım artık umrumda değil ama bunlar yüzünden okula geç kalıyordum hep o yüzden hakkımı helal etmiyorum89K'ya baktım. Şaşırdım cidden. Bölgede araç kalmamiş sanırım. Seferleri azalmış baya. Onun haricinde bir çoğu 89K-1 deparı. Depar kalkışları azaltılmalı bence. 98S'nin yanında baya az kalmış hat hemde Aksaray gibi ulaşımın ters olduğu bir yere gidiyor
Bölge değiştirme uğruna hat gitti. Bence bölgeye yeni araç gelmeden bölge değişimlerine izin verilmemesi gerekiyor. Ya da takas gibi bölgeden biriyle değişirsen kabul olur gibiSize yemin ederim ki en az 20 kere çözüm merkezine yazdım 20 kere aynı cevabı aldım artık umrumda değil ama bunlar yüzünden okula geç kalıyordum hep o yüzden hakkımı helal etmiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.