Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bu arada söylediğin , “ Önde körüklü varsa , arkasına yanaşıp orda açıyor kapıları “ cümlesi , burada da noktası noktasına doğru . Hatta burda ışıklarda filan kaldıysa ( durağa yakın mesafeden ) ya da trafikte kaldıysa , kapıyı taaa ordan açıyor.
Çok nadir kıl şöförler var . Dibine kadar gittim trafikte mesela , kapıyı açmadı . Durağı gösterdi , gelince açtı ( 7-8 adımlık mesafe var durağa )

Bu arada söylediğin , “ Önde körüklü varsa , arkasına yanaşıp orda açıyor kapıları “ cümlesi , burada da noktası noktasına doğru . Hatta burda ışıklarda filan kaldıysa ( durağa yakın mesafeden ) ya da trafikte kaldıysa , kapıyı taaa ordan açıyor.
Çok nadir kıl şöförler var . Dibine kadar gittim trafikte mesela , kapıyı açmadı . Durağı gösterdi , gelince açtı ( 7-8 adımlık mesafe var durağa )
Öyleleri adam gibi adamdır

Ama bir kıl oğlu kıl tipi vardır, burada anlatmayayım,

Eshot/İzulaş/İztaşıt hattında Yaşadığınız Olaylar
Başlığına geçelim @Semih hocam

Öyleleri adam gibi adamdır

Ama bir kıl oğlu kıl tipi vardır, burada anlatmayayım,

Eshot/İzulaş/İztaşıt hattında Yaşadığınız Olaylar
Başlığına geçelim @Semih hocam
Benim orda ne işim var 😃😃 Ben İstanbul’dayım . Eshot’ta bir şey yaşasam amenna , böyle bir şey/şeyler olduğunu ilk defa bu forumda duydum . Yoksa tek bildiğim İETT ve ÖHO . İoaş’tır iuaş’tır , onları bile bilmem 🤣 Onlarıda burda öğrendim . Başka hiç bir şehrin ulaşımına girip bakmadım . ( Yanlışlıkla tıkladıklarım hariç )
Ben basit bir adamım , muzu soyarım ve yerim 😆

Benim orda ne işim var 😃😃 Ben İstanbul’dayım . Eshot’ta bir şey yaşasam amenna , böyle bir şey/şeyler olduğunu ilk defa bu forumda duydum . Yoksa tek bildiğim İETT ve ÖHO . İoaş’tır iuaş’tır , onları bile bilmem 🤣 Onlarıda burda öğrendim . Başka hiç bir şehrin ulaşımına girip bakmadım . ( Yanlışlıkla tıkladıklarım hariç )
Ben basit bir adamım , muzu soyarım ve yerim 😆
Gel bak bi adını etiketledim

Konu sahibi
Senin için 336G yaparız Mescidiselam-Taksim
Ekran görüntüsü 2025-08-15 000255.png

Hayali kurulan hatların içinde bile Arnavutköy ve Habipler bölgesinden geçen bir tane hat yok 😭 Biz tepeyi bırakıp kaçan okçular mıyız acaba ? Niye bize evlatlık muamelesi uygulanıyor 🤣🤣 ?
H-6 filan diyen olursa , üzerine atlarım .
Ha gerçi T4 geceleri çalışsa yetiyor diyeceğim üzerime saldırma

Senin için 336G yaparız Mescidiselam-Taksim
Olabilir ama bence 336X ( artık her ne varsa ) Arnavutköy - Mescidi Selam arası 40 dakikada bir çalışan bir gece hattı olsa süpper olurdu ya da Cebeci’ye . Cebeci’den de bir tane artık nereye koyarlarsa . Gece hayat devam ediyor . Her yerde . Sadece Beşiktaş ve Taksim ile sınırlı değil İstanbul’un gece hayatı

Konu sahibi
Geri
Üst Alt