İ.E.T.T'nin garajları , elemanları , muayene istasyonları ile çok daha iyi olur zatenİUAŞ bakmasıyla Belediye bakması arasında da fark var bence. İETT almış olsaydı daha uzun ömürlü olabilirlerdi
İ.E.T.T'nin garajları , elemanları , muayene istasyonları ile çok daha iyi olur zatenİUAŞ bakmasıyla Belediye bakması arasında da fark var bence. İETT almış olsaydı daha uzun ömürlü olabilirlerdi
İUAŞ mı İOAŞ mı karıştırıyorum bunu hep hocamİUAŞ bakmasıyla Belediye bakması arasında da fark var bence. İETT almış olsaydı daha uzun ömürlü olabilirlerdi
Onu bende karıştırıyom. Bir ara isim değişikliğine gittiler sanırım. Ulaşım A.Ş. veya Otobüs A.Ş. Kısacası Erguvan renkli şirketİUAŞ mı İOAŞ mı karıştırıyorum bunu hep hocam
Belediye iyi mi bakıyor elektrikli olduğu için istisna olabilirSizinkilere belediye iyi baktığı için ve uzun hatlarda kullanılmadığı için daha iyi durumda olmaları bence normal. Fakat İzmir'den başka E TCV alan il yok. Bizim aynı Akia almamız gibi siz de E TCV alarak bir ilki başarmış oldunuz.
36V'yi kapattılar sandım. Sitede hata varmış korktum36V ye x işaretli saatler eklenmiş? Onlar nedir? Bit şey yazmıyor
Cebeci peron- çimen cami arası çalıştıklarını iddia ediyorlar
İett’ye ulaşım aş’den elemanlar bizzat bakıyor çünküÖHO da dökülüyor denilen Akia'lar ,İ.E.T.T'de gayet iyi durumdalar mesela
Allah GÖSTERSİN . Keşke be36V'yi kapattılar sandım. Sitede hata varmış korktum
Ekli dosyayı görüntüle 77684
Ekli dosyayı görüntüle 77685
Bu deparGeliş yönünden mi bahsediyorsunuz ? ( Vezneciler - Yayla yönü ) eğer o ise , -1 işaretli depar servis . Geliş yönünde -1 yazmayı unuttuklarını düşünüyorum .
Evet bu X işaretini değiştirmeyi unutmuşlar geliş yönünde . Eskiden gidiş yönüde X olarak işaretliydi . -1 olarak değişti fakat bu değişmedi . Bir şey biliyorlardır deyip geçiştiriyorum kendimi . Yoksa buda saçmalık
150 yıllık toplu taşıma şirketi aklıbir şey biliyorlardır deyip geçiştiriyorum kendimi . Yoksa buda saçmalık
Otokar'dan da bakıyorlarİett’ye ulaşım aş’den elemanlar bizzat bakıyor çünkü
Bunu da anlamıyorum mesela. Hadi o anki güncel seferin yarım kalır. Ambulans çağırırsın gelene kadar da beklersin ama 2 saat sonraki sefer neden iptal oluyor onu anlamıyorum. Hastaneye kendin mi götürdün
Acaba motor önce yolcuya , sonra kayarak otobüse vurmuş olabilir mi ?Bunu da anlamıyorum mesela. Hadi o anki güncel seferin yarım kalır. Ambulans çağırırsın gelene kadar da beklersin ama 2 saat sonraki sefer neden iptal oluyor onu anlamıyorum. Hastaneye kendin mi götürdün
Sonradan aklıma geldi, trafik polisi olayla ilgili tutanak tutturmuş olabilir. O yüzden beklemiştir belki deAcaba motor önce yolcuya , sonra kayarak otobüse vurmuş olabilir mi ?
Gerçi böyle olsa yazardı herhalde yoksa başka bir açıklama aklıma gelmiyor. Dediğin gibi hastaneye kendi de götürmüş olabilir
Hmm evet olabilir . Benimde aklıma hiç gelmedi . Bu arada yazılı hat Bahçelievler Devlet Hastanesi durağından başlamıyor , galiba kendi götürmüş hastaneyeSonradan aklıma geldi, trafik polisi olayla ilgili tutanak tutturmuş olabilir. O yüzden beklemiştir belki de
Şehir dışını düşünmüyorum@Rick Grimes hocam Bursa otobus gezisi gelir mi![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.