Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Sizinkilere belediye iyi baktığı için ve uzun hatlarda kullanılmadığı için daha iyi durumda olmaları bence normal. Fakat İzmir'den başka E TCV alan il yok. Bizim aynı Akia almamız gibi siz de E TCV alarak bir ilki başarmış oldunuz.
Belediye iyi mi bakıyor elektrikli olduğu için istisna olabilir

Konu sahibi
36V ye x işaretli saatler eklenmiş? Onlar nedir? Bit şey yazmıyor

Cebeci peron- çimen cami arası çalıştıklarını iddia ediyorlar
36V'yi kapattılar sandım. Sitede hata varmış korktum :D

Ekran görüntüsü 2025-08-14 190804.png

Ekran görüntüsü 2025-08-14 190811.png

Konu sahibi
Bunu da anlamıyorum mesela. Hadi o anki güncel seferin yarım kalır. Ambulans çağırırsın gelene kadar da beklersin ama 2 saat sonraki sefer neden iptal oluyor onu anlamıyorum. Hastaneye kendin mi götürdün
Acaba motor önce yolcuya , sonra kayarak otobüse vurmuş olabilir mi ?
Gerçi böyle olsa yazardı herhalde yoksa başka bir açıklama aklıma gelmiyor. Dediğin gibi hastaneye kendi de götürmüş olabilir

Konu sahibi
Acaba motor önce yolcuya , sonra kayarak otobüse vurmuş olabilir mi ?
Gerçi böyle olsa yazardı herhalde yoksa başka bir açıklama aklıma gelmiyor. Dediğin gibi hastaneye kendi de götürmüş olabilir
Sonradan aklıma geldi, trafik polisi olayla ilgili tutanak tutturmuş olabilir. O yüzden beklemiştir belki de

Sonradan aklıma geldi, trafik polisi olayla ilgili tutanak tutturmuş olabilir. O yüzden beklemiştir belki de
Hmm evet olabilir . Benimde aklıma hiç gelmedi . Bu arada yazılı hat Bahçelievler Devlet Hastanesi durağından başlamıyor , galiba kendi götürmüş hastaneye

Geri
Üst Alt