benim içinse yapma gerek yok, ben gidersem yaparım,Normalde 4. Leventten binip zincirlikuyu metrobüse gidecektim de senin için ters yöne geçip hacıosman metro yapacağım
benim içinse yapma gerek yok, ben gidersem yaparım,Normalde 4. Leventten binip zincirlikuyu metrobüse gidecektim de senin için ters yöne geçip hacıosman metro yapacağım
Sorun değil ya gezmiş olurum ayda 1 kere geliyorum buraya zatenbenim içinse yapma gerek yok, ben gidersem yaparım,
BMC Procity TR Plus'u bekliyor. Ondan önce A-1824'e de aynı durum oldu.Bişey dicem A-1756 hakkında bilgisi olan var mı araç 6 aydır yatıyor
İyi mi bari görüşlerin neler araç değişimine gitmeli mi sence@Hermes merhabalar araç çok hızlı gelmiş işimi Halletmeden bindim. Metroyla 4. Levent'e geri döneceğim
Ekli dosyayı görüntüle 77640
Ekli dosyayı görüntüle 77642
2011 modele göre iyidi. Atatürk oto sanayi metrosunda indim. Her türlü bu sene son senesi yaşı doldu değişir. Akşama fotoğrafını paylaşacağım eve geçinceİyi mi bari görüşlerin neler araç değişimine gitmeli mi sence
Tezeller kasa Conecto
15 yıl kuralı mı var oha,2011 modele göre iyidi. Atatürk oto sanayi metrosunda indim. Her türlü bu sene son senesi yaşı doldu değişir. Akşama fotoğrafını paylaşacağım eve geçince
Öho da var15 yıl kuralı mı var oha,
Sorun değil görevim bu. Siz takılın ben hallediyorum işte. Tek sorun dışarda olduğum için inanılmaz zormuş telefondan taşımak artık bilgisayara bırakıcam bu işleri@Rick Grimes kusura bakma ya , öğreneceğim şu mesajı alıntılayıp , bağlantılı olduğu başlıkta cevap vermeyi . Sürekli konu dağılıyor benim hata payım da yüksek . Bakmadan başlığa , direk millete cevap veriyorum
Uğraştırıyorum sürekli , seni bi oraya taşı bi buraya taşı .
6 Ay Oldu ama ya fazla oldu sanki bi tıkBMC Procity TR Plus'u bekliyor. Ondan önce A-1824'e de aynı durum oldu.
O1269 ,O1264'ün yerine Semih'in en gıcık aracı olma yolunda
Demekki sıkıntı sadece 1264’te değilmiş . Genel olarak O126X kodlarında problem var . Genel olarak bindiğim en kötü araçlar O126X’li .O1269 ,O1264'ün yerine Semih'in en gıcık aracı olma yolunda
O1264 bunlara çok sevindiDemekki sıkıntı sadece 1264’te değilmiş . Genel olarak O126X kodlarında problem var . Genel olarak bindiğim en kötü araçlar O126X’li .
Ama olmaz yarı yolda bırakamam ben O1264’ü , O1269 ancak onun getir götürünü yapar![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.