En kötü yer bana göre en iyisi ön kapının oradaki koltukYine klasik en sevdiğim yer olan en arka cam kenarına geçeyim dedim. Şu sticker yapıştırılmış
Ekli dosyayı görüntüle 77638
En kötü yer bana göre en iyisi ön kapının oradaki koltukYine klasik en sevdiğim yer olan en arka cam kenarına geçeyim dedim. Şu sticker yapıştırılmış
Bende aynı şekilde düşünüyorum . Ya en ön koltuk ( Otokar’da tekli olan ) ya da motor odasının önündeki 4 lü ( karşılıklı) koltukEn kötü yer bana göre en iyisi ön kapının oradaki koltuk
Tezeller kasa Conecto
Yolu çekip 249 şoförleriyle iett muhabbeti yapsın diyedir arkadaşlarEn kötü yer bana göre en iyisi ön kapının oradaki koltuk
Ben aynı yerin motor yanını seviyorumYine klasik en sevdiğim yer olan en arka cam kenarına geçeyim dedim. Şu sticker yapıştırılmış
15 yıl kuralı mı var oha,2011 modele göre iyidi. Atatürk oto sanayi metrosunda indim. Her türlü bu sene son senesi yaşı doldu değişir. Akşama fotoğrafını paylaşacağım eve geçince
Orda da yer verin diye sızlayanlar oluyor. En arka oturma garantili en arkaya gelene kadar çoktan yer verilmiş oluyoEn kötü yer bana göre en iyisi ön kapının oradaki koltuk
Soğukta sıcakBen aynı yerin motor yanını seviyorum
Benim umrumda olmuyorOrda da yer verin diye sızlayanlar oluyor. En arka oturma garantili en arkaya gelene kadar çoktan yer verilmiş oluyo
Öho da var15 yıl kuralı mı var oha,
Ya bakın bu 16 kent körüklüde önde tek koltuk oluyor(bizde var diye anlatıyorum, amcanın biri gelmiş yer istiyor, hadi tamam, benim 50 kilo olduğumu varsay, tamam koltuğa göre benden 3 kişi daha geçebilir eyvallah ama burasi tek kişilik koltuk, bas git yani, ben de onaOrda da yer verin diye sızlayanlar oluyor. En arka oturma garantili en arkaya gelene kadar çoktan yer verilmiş oluyo
Hiiiç kafana takmayacaksın , özellikle iş giriş ve çıkış saatlerinde yaşlı yolcular varsa özellikle yer vermiyorum . Saygısızlık olarak anlaşılmasın ama , senin (hastane harici ) o saatlerde gezip tozup bindiğin otobüse çoğu insan işinden yorulmuş ve bitkin olarak geliyor . Ayrıca bu insanlar sen gezip tozduğun halde , yer istemene rağmen sana yer veriyorlar .Ya bakın bu 16 kent körüklüde önde tek koltuk oluyor(bizde var diye anlatıyorum, amcanın biri gelmiş yer istiyor, hadi tamam, benim 50 kilo olduğumu varsay, tamam koltuğa göre benden 3 kişi daha geçebilir eyvallah ama burasi tek kişilik koltuk, bas git yani, ben de ona
Abi burası tek kişilik,koltuk bilmiyorsan söyleyeyim dedim
Herif bastı içinden küfrü gitti
Sen 20'inde masterladınHiiiç kafana takmayacaksın , özellikle iş giriş ve çıkış saatlerinde yaşlı yolcular varsa özellikle yer vermiyorum . Saygısızlık olarak anlaşılmasın ama , senin (hastane harici ) o saatlerde gezip tozup bindiğin otobüse çoğu insan işinden yorulmuş ve bitkin olarak geliyor . Ayrıca bu insanlar sen gezip tozduğun halde , yer istemene rağmen sana yer veriyorlar .
Bunu bir saygı olarak değilde , ayrıcalık olarak görüyorlar . Ben şahsen , bu saatler içersinde bebekli , kadın yolcular haricinde , hiçbir kimseye yer vermiyorum.
Çok yaşadım şu olayları , artık masterladım
Normal saatlerde herkese yer veriyorum elbette .
Sorun değil görevim bu. Siz takılın ben hallediyorum işte. Tek sorun dışarda olduğum için inanılmaz zormuş telefondan taşımak artık bilgisayara bırakıcam bu işleri@Rick Grimes kusura bakma ya , öğreneceğim şu mesajı alıntılayıp , bağlantılı olduğu başlıkta cevap vermeyi . Sürekli konu dağılıyor benim hata payım da yüksek . Bakmadan başlığa , direk millete cevap veriyorum
Uğraştırıyorum sürekli , seni bi oraya taşı bi buraya taşı .
Ben Triple Masterladım (3lü)Sen 20'inde masterladın
Ben 15'imde çifte master yapacağım
Öho sohbet başlığı burası hocam yanlış olmuşM4763 ile fenertepe peronlar Kartaltepe arasında gitmekteyim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.