sultanbeyli başardıSarı site
2012 Model Otokar Kent 290LF Emniyet Kemeri ilanı -> İlk sahibinden hatasız temiz çiziksiz

sultanbeyli başardıSarı site
2012 Model Otokar Kent 290LF Emniyet Kemeri ilanı -> İlk sahibinden hatasız temiz çiziksiz
O1264'ü bununla becerirsinTamda böyle bir şey arıyordum
Arabama 290LF kemeri takarım
Hocam Yenikapı olmayacak mıydı son durak. Aksaray yanlış oldu sanırımM2538 Hadi
146T Bahçeşehir - Aksaray
Anlamadım o araca binersem mi haber vereyim@Rick Grimes Yarın 11:00-18:40 arası B-1776'dayım denk gelirsek araçlar haber ver
EvetAnlamadım o araca binersem mi haber vereyim![]()
Yarın 4. Levent - Osmanbey - Şişli taraflarında olacağım. Denk geleceğimi sanmıyorum ama olurda gelirsem söylerim
Tamam cevizlibağ'da denk gelme ihtimalimiz yüksek olabilir Ben Yenibosna-Şirinevler-İncirli-Cevizlibağ-Millet Caddesi-Capa-Fındıkzade-Aksaray-YenikapıYarın 4. Levent - Osmanbey - Şişli taraflarında olacağım. Denk geleceğimi sanmıyorum ama olurda gelirsem söylerim
146T zaten etkinlik var diye seferleri kırmızıydıHocam Yenikapı olmayacak mıydı son durak. Aksaray yanlış oldu sanırım
Doğru ya hocam sağolasınHocam Yenikapı olmayacak mıydı son durak. Aksaray yanlış oldu sanırım
Otokar alsa atabey beddua ederdiBaşka bir araç alma ihtimali yoktu zaten![]()
Kendisi ve bütün deparları 4. Leventten geçiyor@Hermes bugün ayda bir gittiğim yere gidiyorum. A-1530'u çekeyim mi binip test mi edeyim? 29D sanırım 4. Levent'ten geçiyordu
Maslak/Ayazağa civarına mı düşecek yolun,@Hermes bugün ayda bir gittiğim yere gidiyorum. A-1530'u çekeyim mi binip test mi edeyim? 29D sanırım 4. Levent'ten geçiyordu
4. Levent - Osmanbey - Şişlideyim. En son 4. Levent'ten eve döneceğim metrobüse gitmek için bekleyebilirim eğer saati olursaMaslak/Ayazağa civarına mı düşecek yolun,
Bu arada bir binip test edebilirsin,içten fotolar bekleriz,Gorba tabelalımdan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.