Tam 10 hattını araştırırken kronik sefer iptali buldum @Rick Grimes hocam M2305 aracının görselini alıp burada paylaşabilir misiniz?
Tam 10 hattını araştırırken kronik sefer iptali buldum @Rick Grimes hocam M2305 aracının görselini alıp burada paylaşabilir misiniz?
Artık A-1753 bölgenin kralı. C-1605'ten de daha iyi benceEkli dosyayı görüntüle 77540Bizim Peronda En Son Çekimim![]()
2016 Model ilk üretilen Yeni Conectolardan biri olduğu için öyle. Önü siyah olan Conectolar en yeni üretimler. Sonradan makyajlayabilirmiş C-1605C-1605 ne kadar çirkin olmuş öyle , ön tarafını hiç beğenmedim
Keşke A-1753 gibi kalsaymış , tabi tercih meselesi
İlk defa , beni bir mercedes’e çirkin dedirten araç
Hmm şimdi anladım . Yani , iyi ki ön tarafta hemen değişikliğe gitmişler . Bence son hali daha güzel . İlk defa gördüm şöyle bir Conecto2016 Model ilk üretilen Yeni Conectolardan biri olduğu için öyle. Önü siyah olan Conectolar en yeni üretimler. Sonradan makyajlayabilirmiş C-1605
Kaza yapmışK1659 Altınyıldız İlkokulunun oradaydı Öğlen 3'ten beri birşey mi var acaba
Evet o saatte ben A-1643'teydim arac ışıkdaydı ihlas evlerin'e dönen geri geri cıktık basın ekspress'den gittik kuyumcukentten
Sarı siteO4019’da kemeri sökmüşler sultanbeyli halkından beklenebilecek bir hareket
Tamda böyle bir şey arıyordumSarı site
2012 Model Otokar Kent 290LF Emniyet Kemeri ilanı -> İlk sahibinden hatasız temiz çiziksiz
sultanbeyli başardıSarı site
2012 Model Otokar Kent 290LF Emniyet Kemeri ilanı -> İlk sahibinden hatasız temiz çiziksiz
O1264'ü bununla becerirsinTamda böyle bir şey arıyordum
Arabama 290LF kemeri takarım
Hocam Yenikapı olmayacak mıydı son durak. Aksaray yanlış oldu sanırımM2538 Hadi
146T Bahçeşehir - Aksaray
Anlamadım o araca binersem mi haber vereyim@Rick Grimes Yarın 11:00-18:40 arası B-1776'dayım denk gelirsek araçlar haber ver
EvetAnlamadım o araca binersem mi haber vereyim![]()
Yarın 4. Levent - Osmanbey - Şişli taraflarında olacağım. Denk geleceğimi sanmıyorum ama olurda gelirsem söylerim
Tamam cevizlibağ'da denk gelme ihtimalimiz yüksek olabilir Ben Yenibosna-Şirinevler-İncirli-Cevizlibağ-Millet Caddesi-Capa-Fındıkzade-Aksaray-YenikapıYarın 4. Levent - Osmanbey - Şişli taraflarında olacağım. Denk geleceğimi sanmıyorum ama olurda gelirsem söylerim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.