Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Antalya'ya bile MAN test otobüsleri gelmiş.
Bir gün üniversiteden dönüyordum. Esenyurt - Tahtakale taraflarında körüklü yeni kasa citaro test edilirken görmüştüm. İETT için sanmıştım ama değilmiş o gün çok umutlanmıştım

Bir gün üniversiteden dönüyordum. Esenyurt - Tahtakale taraflarında körüklü yeni kasa citaro test edilirken görmüştüm. İETT için sanmıştım ama değilmiş o gün çok umutlanmıştım
O kırmızı aracı Hoşdere fabrikası test ediyor. Sanırım ilerisi için planları var.
dediğiniz sanırım bu 20250722_115549.jpg
Konak YKM'de çekmiştim

Bir bölgede olupta o bölgenin bir hattında çalışıp diğerinde çalışmayan araçlar şoförlerin isteğiyle mi oluyor mesela A-1026 var ve hep MR40 çalışıyor aynı şekilde A-364 var hep 97G'de
Kanka Bizim Bölgede Her Gün Araçları Sıralı Olarak Geliyor . Örnek Vereyim 76O ÖHO Bölgesinden 3 Araç Alıyor Günde . Bugün A-378 A-379 A-380 varya Yarın A-377 A-378 A-379 olacak her gün 1 azalıyor . O 97G A-364 konusuna gelirsek 97G Bölgede En Fazla Araç Alan Hat Çünkü Yoğun Bir Hat ve İUAŞ Almıyor İETT'de Almıyor. Günde 12 Araç Alıyor 97G Bizim Bölgeden . Yani A-364 İlk Geldiğinden Sonraki 12 Gün Boyunca 97G'de Çalışır. Sabitlik Bir Durum Yok.

Geri
Üst Alt