146 tam eziyetti onlar için. Yine de iyi. Dinlenmeden çalışıyorlardı.Bu bölgedeki çöpler eskiden 146'da çalışıyordu sonradan bu bölgeye geçtiler de mi ?Neden geçtilerki buraya
146 tam eziyetti onlar için. Yine de iyi. Dinlenmeden çalışıyorlardı.Bu bölgedeki çöpler eskiden 146'da çalışıyordu sonradan bu bölgeye geçtiler de mi ?Neden geçtilerki buraya
Bir gün üniversiteden dönüyordum. Esenyurt - Tahtakale taraflarında körüklü yeni kasa citaro test edilirken görmüştüm. İETT için sanmıştım ama değilmiş o gün çok umutlanmıştımAntalya'ya bile MAN test otobüsleri gelmiş.
O kırmızı aracı Hoşdere fabrikası test ediyor. Sanırım ilerisi için planları var.Bir gün üniversiteden dönüyordum. Esenyurt - Tahtakale taraflarında körüklü yeni kasa citaro test edilirken görmüştüm. İETT için sanmıştım ama değilmiş o gün çok umutlanmıştım
Bir gün üniversiteden dönüyordum. Esenyurt - Tahtakale taraflarında körüklü yeni kasa citaro test edilirken görmüştüm. İETT için sanmıştım ama değilmiş o gün çok umutlanmıştım
dediğiniz sanırım buO kırmızı aracı Hoşdere fabrikası test ediyor. Sanırım ilerisi için planları var.
A-364 sabit değil ama A-1026 sabitBir bölgede olupta o bölgenin bir hattında çalışıp diğerinde çalışmayan araçlar şoförlerin isteğiyle mi oluyor mesela A-1026 var ve hep MR40 çalışıyor aynı şekilde A-364 var hep 97G'de
Aynen bu araç. Bi ara Türkiye'yi dolaşıyordu.dediğiniz sanırım buEkli dosyayı görüntüle 77536
Konak YKM'de çekmiştim
Evet buydu gördüğüm 1 yılı geçmiştir görelidediğiniz sanırım buEkli dosyayı görüntüle 77536
Konak YKM'de çekmiştim
İett'de sabitlik yok ama değil mi, sabitlikler hep öhodaA-364 sabit değil ama A-1026 sabit
Bu aracı galiba İBB'de denemişti. Sosyal medyada İ.E.T.T duraklarında fotoğrafını görmüştüm.dediğiniz sanırım buEkli dosyayı görüntüle 77536
Konak YKM'de çekmiştim
Sizin ibb değil mi, bizimkiler de kendilerine ibb diyor izbb demek yerine deBu aracı galiba İBB'de denemişti
İstanbulSizin ibb değil mi, bizimkiler de kendilerine ibb diyor izbb demek yerine de
Kanka Bizim Bölgede Her Gün Araçları Sıralı Olarak Geliyor . Örnek Vereyim 76O ÖHO Bölgesinden 3 Araç Alıyor Günde . Bugün A-378 A-379 A-380 varya Yarın A-377 A-378 A-379 olacak her gün 1 azalıyor . O 97G A-364 konusuna gelirsek 97G Bölgede En Fazla Araç Alan Hat Çünkü Yoğun Bir Hat ve İUAŞ Almıyor İETT'de Almıyor. Günde 12 Araç Alıyor 97G Bizim Bölgeden . Yani A-364 İlk Geldiğinden Sonraki 12 Gün Boyunca 97G'de Çalışır. Sabitlik Bir Durum Yok.Bir bölgede olupta o bölgenin bir hattında çalışıp diğerinde çalışmayan araçlar şoförlerin isteğiyle mi oluyor mesela A-1026 var ve hep MR40 çalışıyor aynı şekilde A-364 var hep 97G'de
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.