Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
98AB-1 i ben çok seviyorum çünkü sadece İETT çalışıyor ve bahaneyle körüklü görüyoruz
Deparları hep desteklerim şayet normal hattın önüne geçmeyecekse. Hadi 98S-1 normal 98S'den fazla kalkabilir. Sefaköyden çok Bakırköy aracı varda. Atakent ve İnönüden gelenler için 98AB ve 89K'nın deparları daha az olmalı normal hattan. Özellikle Aksaray gibi bir yere gidiyorsa

Deparları hep desteklerim şayet normal hattın önüne geçmeyecekse. Hadi 98S-1 normal 98S'den fazla kalkabilir. Sefaköyden çok Bakırköy aracı varda. Atakent ve İnönüden gelenler için 98AB ve 89K'nın deparları daha az olmalı normal hattan. Özellikle Aksaray gibi bir yere gidiyorsa
Kesinlikle hocam artık Aksaray a giden 89K bulmak mucize olmaya başladı birde şöyle birşey var 98AB-1 seferleri az yani ana hattı bolmuyor o yüzden bir sıkıntı yok

Şom ağzımı açtım yarın çalışmak için gelirse şu gif gerçeğe dönebilir 🤣🤣🤣
IMG_0482.gif

Onu Esenyurt hattına yollayım yaksınlar demeni umud ederdim
O kadar da değil hocam , o kadar da değil . Yakmak ne demek ?? Ayıp be
Parçalarını tek tek ayırmaları gerekiyor , yakmak çok kolay olur nerede bunun işkencesi ? 😭
Bir de esenyurt çok uzak , hemen dibimizde Gazi gibi bir yer varken . 2 taraftar grubu ayarlarım , o güne özel O1264’ü koyarım önlerine , sabaha izi yok

Geri
Üst Alt