@Rick Grimes geldi bizimkiA-1102-A-1114 İBB ÖZEL HALK OTOBÜSÜ 36E 50.YIL MAHALLESİ AKSARAY KÜÇÜK OTOBÜS SEFERLERİ SAATLERİ KAÇ DAKİKA YOLCULUK SÜRESİ DURAKLARI GÜZERGAHI
@Rick Grimes geldi bizimkiA-1102-A-1114 İBB ÖZEL HALK OTOBÜSÜ 36E 50.YIL MAHALLESİ AKSARAY KÜÇÜK OTOBÜS SEFERLERİ SAATLERİ KAÇ DAKİKA YOLCULUK SÜRESİ DURAKLARI GÜZERGAHI
36V?36A CEBECİ VEZNECİLER KALDIR ÇIKIŞ TARİHİ
150 15A 15F falanPeki en huzurlu hattı hangisi![]()
Kent bozdu bozdu artik guzel degilBunların yakın zamanda BMC Procity TR veya Otokar Kent'lere dönmesini temenni ediyorum inşallah olur
Aslında küçük farklar var. Ben birleştirtmemiştim.Yeri burası değil (çünkü yazacağım yeri bulamadım) ama yine de yazacağım.
Bu başlıklar birbirine benziyor.
İETT otobüslerinin bağlı olduğu garajlar ve hatlara göre dağılımları
- Beykozlu
- Cevaplar: 679
- Forum: İstanbul Ulaşım
Birleşse iyi olur.
Pardon zaten birleşmiş bir başlık silinmemişAslında küçük farklar var. Ben birleştirtmemiştim.
Üsttekini ben açtım. Garaj muhabbetleri falan konuşuyoruz alttaki ise direkt hangi garajda hangi araç var tarzı
Beykozlu birlesstir demisti bana ben usendim azcik yaptimAslında küçük farklar var. Ben birleştirtmemiştim.
Üsttekini ben açtım. Garaj muhabbetleri falan konuşuyoruz alttaki ise direkt hangi garajda hangi araç var tarzı
tamam düzelttim. Bir başlıkta birleştirilmiş aslında ama eski başlık silinmemiş. Eski başlığı sildim artık sorun yokBeykozlu birlesstir demisti bana ben usendim azcik yaptim
Canlandiramiyoruz maalesef moderatorken cok ugrastim donemin yoneticisi reklam yapmaya gerek yok dedi @Arsen belki diger basliklari canlandirmaya calisir bilmiyorumYani evet semt ismi de verebilirim Gebzede Mevlana, Beylikbağı Hürriyet Yavuz Selim dersek 422 de sayabiliriz. İzmitte Tavşantepe, Yeşilova
Kocaeliden pek arkadaş yok gibi Kocaeli Ulaşımında benden başka güncel paylaşım yapan yok. Başlıklar cansız
Berktuğ vardı eskiden Kocaeli Ulaşımı ile ilgili kendisi Bursada oturuyordu normalde ama canlı tutuyordu bir kaç wowdaş daha vardı, şimdi onları göremiyorum, sorun değil ben değişiklik haber vs. olursa paylaşırım.Canlandiramiyoruz maalesef moderatorken cok ugrastim donemin yoneticisi reklam yapmaya gerek yok dedi @Arsen belki diger basliklari canlandirmaya calisir bilmiyorum
Garaj farkıKent bozdu bozdu artik guzel degil
10 dk dayanabildim. Fevzi çakmak meydanında indim. Sefaköy metrobüse yürüsem daha az terlerim. Başka serin araç vardır illaŞuan 89S'de A-1862 Kent LF'sindeyim. Klimalar yine en düşüğün düşüğünde. Sanırım şoför nefesiyle üflüyor bu kadar az anca böyle çalışır
Evimin dibinden olmasına rağmen bu hattı kullanmayı bırakacağım sanırım klima yüzünden. Huzur caddesinden 98S-79Y-76V artık daha mantıklı gibi
Valla şimdi A-1847 cngli güleryüze aktarma yaptım içerisi çok daha serin 2014 model araç hemdeİşte Otokar düşmanlığı bu yüzden gerçekten klima açılınca performansları inanılmaz derecede düşüyor ama mecburen açmaları lazım diğer araçlarda bu kadar gözle görülür bir performans düşüşü yok Otokarlarda bu sorun çok fazla
Örneğin aynı klima ayarı BMC Procity TR lerde olsun bu kadar fark edilmiyor yani bu sorunun sebebi nedir bilmiyorumİşte Otokar düşmanlığı bu yüzden gerçekten klima açılınca performansları inanılmaz derecede düşüyor ama mecburen açmaları lazım diğer araçlarda bu kadar gözle görülür bir performans düşüşü yok Otokarlarda bu sorun çok fazla
Bizde sirkeci marmaray karanlık değil ama tren kaçacak mı diye korku yaşatıyprİzban yeraltı İstasyonları korku tüneli gibi ya çok karanlık
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.